Puhdasta energiaa keholle ja mielelle

Yoga

Jooga on ihanteellinen keino taistella stressiä ja arjen hektisyyttä vastaan. Siinä tehtävillä erityisillä harjoituksilla pyritään edistämään kehon, hengityksen ja mielen tasapainoa. Jokaiseen joogituntiin kuuluu myös erityisiä lihaskuntoharjoituksia, joissa treenataan voimaa, notkeutta ja tasapainoa.

Hengitysharjoitus ja syvärentoutus ovat myös tärkeä osa joogaa, joka tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Näitä alunperin intialaisia harjoituksia tuet parhaiten juomalla paljon puhdasta vettä. Sitähän saa suoraan hanasta. Trotecin SecoSan Stick säilyttää veden raikkaana pitkään esimerkiksi juomapullossa.

Puhdasta energiaa keholle ja mielelle

Kun stressi saa arjesta yliotteen, jooga voi tuoda elämään kaivattua rauhaa ja tasapainoa. Joogan avulla voit lievittää stressin aiheuttamia sekä fyysisiä että henkisiä vaivoja. Alkuun riittää yksi tunti viikossa, tai miksei jopa päivittäin, sekä joogamatto.

Ole oman elämäsi joogamestari

Jokainen voi harrastaa joogaa. Voit käydä taitojasi vastaavalla joogakurssilla tai harjoitella kotona – valitset itse henkilökohtaisen tavoitteesi. Useat harjoitukset tähtäävät siihen, että aloitat päiväsi täynnä energiaa. Tietyt harjoitukset tähtäävät taas painonhallintaan. Jooga opettaa kuuntelemaan omaa sisintä, tunnistamaan stressitekijöitä ja negatiivisia vaikutteita analysoimatta niitä. Jo muutaman joogatunnin jälkeen voit kokea selkeän onnistumisen tunteen ja päästä lähemmäksi tavoitettasi hyvästä ja terveellisestä elämästä.

Vettä puhtaimmillaan

Useimmissa joogaharjoituksissa yhdistyvät viisi peruselementtiä: maa, vesi, ilma, tuli ja eetteri. Täten käytännön harjoituksia kannattaa myös tukea näillä elementeillä. Erityisen tärkeää on raikas ilma ja puhdas vesi. Mitä puhtaampaa vesi on, sitä enemmän saat siitä energiaa. SecoSan Stickin avulla teet pullotetusta hanavedestä ihanteellisen ja pitkäkestoisen treenijuoman. SecoSan Stick sitoo vedestä happea, mikä estää itiöiden ja bakteerien kasvun vedessä. Näin vesi säilyy puhtaana ja raikkaana päiväkausia. Trotecin verkkokaupasta löydät erikokoisia SecoSan Stick:ejä: esimerkiksi 0,7 litralle, kahdelle litralle jne. Valitse sinulle sopivin energianlähde ja tilaa se kätevästi netistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*