UUTUUS: Ensimmäinen lämpökamera tablet-muodossa – AC080V

Wärmebildkamera AC080V

Trotecin uusi tablet-lämpökamera AC080V vastaa monen kiinteistönhoitajan sekä rakennusasiantuntijan toiveita lämpökamerasta, jonka tulisi olla monipuolinen mutta helppokäyttöinen. Oli kyseessä sitten homeilmentymien paikantaminen, sähkökaappien tarkastaminen tai lattialämmityksen vuotokohdien paljastaminen – suurella, viiden tuuman näytöllä näet paljon enemmän.

Trotec esittelee aivan uuden ja ainutlaatuisen kamerakonseptin: AC080V-mallista löydät kaikki innovatiivisen lämpökameran toiminnot yhdistettyinä kätevään tablet-muotoiluun. Parasta on tietenkin sen litteä muoto ja suuri, viiden tuuman näyttö, jolta näet paljon enemmän kuin perinteiseltä lämpökameran näytöltä – varsinkin kun haluat esitellä tuloksia asiakkaille tai työkavereille. Kameraa on myös helppo kuljettaa ja säilyttää sen litteän muotonsa ansiosta.

Analyysejä varten laitteeseen on integroitu lukuisia eri mittaustoimintoja, esim. automaattinen lämpötilaseuranta, analyysiraportit, lämpötilahälytys sekä isotermit. Lisäksi voit ottaa valokuvia kahdeksan megapikselin erotuskyvyllä, tehdä infrapunavideoita ja siirtää ne WLAN:in avulla suoraan tietokoneellesi tai lähettää internetin kautta. Laitteessa on myös GPS-paikannin.

Näin se toimii

Termografia-tabletin resoluutio on 160 x 120 ja siinä on yli 19.200 täysradiometristä, lämpötilamittauspistettä, jotka rekisteröivät reaaliajassa pienimmätkin lämpötilamuutokset. Lisäksi kamerassa on 28° x 38° objektiivi, joka tarjoaa laajan näkökentän. Kuten laajakulmaobjektiivillakin, myös tällä kameralla voit kuvata suurempia mittauskohteita ilman että kohteeseen tulee pitää suurta etäisyyttä.

Termogrammien siirtäminen onnistuu langattomasti WLAN:n tai Bluetoothin kautta, ja voit lähettää ne edelleen sähköpostitse. Radiometriseen JPEG-muotoon tallennettuna termogrammit voi avata tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella ilman erillistä ohjelmaa.

Kameraan valmiiksi asennetulla apuohjelmalla voit tehdä ns. ”miniraportteja” ja tulostaa ne PDF-tiedostona. Lämpökuvaustoiminnon lisäksi laite toimii kuten tavallinen Android-tabletti, eli voit ladata siihen myös sovelluksia!

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Kirkas, 5 tuuman kosketusvärinäyttö
  • Täysradiometrinen infrapunakamera, jossa on 160 x 120 lämpötilamittauspistettä
  • Reaaliaikainen mittaus ja kuvantoisto takaavat selkeät ja korkealaatuiset lämpökuvat
  • Tarkka lämpötilamittaus koko näytön alueella

Termografian uusi ulottuvuus

Tilaa nyt ainutlaatuinen ja innovatiivinen tablet-lämpökamera AC080V tutustumishintaan 1.249,94 € sis. alv (ovh 1.729,80 €). – Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*