Yrityskäyttöön suunniteltu ilmankuivain TTK 570 ECO vakuuttaa ammattimaisella suorituskyvyllään ja budjettiystävällisellä toteutuksellaan – jälleen saatavana!

Erityisen kestävä ulkokuori vankan teräsrakenteen ansiosta. Sisällä tehokas rotaatiokompressori takaa erinomaisen ilmankuivaustehon – 127 litraa vettä päivässä. Siinä on vihdoinkin jälleen saatavana olevan hinta-laatumestarimme TTK 570 ECO:n lyhyt esittely – erityisen taloudellinen ratkaisu kaupallisen sektorin kosteudenpoistotehtäviin. Koska yrityskäyttöön tarkoitetulla ilmankuivaimella on paljon muutakin tarjottavaa, on aika vilkaista vielä kerran sen ammattimaisen kuoren alle. …

TTK 570 ECO vakuuttaa korkealla kuivaustehollaan myös alhaisissa huoneenlämpötiloissa. Tämän mahdollistaa tehokkaan rotaatiokompressorin ja ammattimaisen kuumakaasusulatuksen yhdistelmäkäyttö. Lisäksi yrityskäyttöön tarkoitettu ilmankuivain tarjoaa paljon muitakin käteviä ominaisuuksia.

Edut yhdellä silmäyksellä – ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 570 ECO …

  • poistaa huoneilmasta enimmillään jopa 127 litraa vettä päivässä.
  • on varustettu lujatekoisella teräsrakenteella, mikä lisäksi vaunumallissa on pyörät, mikä mahdollistaa käyttäjäystävällisen kuljetuksen.
  • on varustettu ulkoisen hygrostaatin liitännällä, joka mahdollistaa laitteen ohjauksen kosteudesta riippuvaisesti. Yhdessä ulkoisen kondenssiveden poiston kanssa yrityskäyttöön tarkoitettu ilmankuivain on ihanteellinen ratkaisu pitkäaikaiseen valvomattomaan kuivaukseen automaattikäytössä. Tätä varten tarvittava poistoletku sisältyy toimitukseen.
  • on varustettu käyttötuntilaskurilla käyttöajan mittaamiseksi.
  • selviytyy vaikeastakin maastosta: ergonomisen työntötangon, suurten täyskumipyörien ja etupuolen kumisuojuksellisten jalkojen ansiosta ammattimainen kuivain tarjoaa ihanteellisen käsiteltävyyden ja tukevan asennon niin työmaalla kuin remonttikohteissakin.
  • takaa kahden integroidun johtopidikkeensä ja pistokepidikkeensä ansiosta turvallisuuden siirrettäessä laitetta paikasta toiseen, sillä kompastumisvaaran aiheuttavat kaapelit voidaan kerätä helposti pois.

Ilmankuivain TTK 570 ECO ammattikäyttöön – Trotecin merkkilaatua.

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ammattikäyttöön tarkoitettu ilmankuivan TTK 570 ECO ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 1 599,95 €, sis. alv:n. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*