UUSI Nauhahiomokone PBSS 10-900: 900 watin nauhahiomakone käyttöön siirrettävän tai paikallaan – sisältää pitimen, pölypussin ja hiomanauhan puun hiontaan

Ammattilaiset eivät halua tuhlata aikaa. Ja suosivat siksi erittäin aikaa säästävää puun, metallien, tasoitteen ja maalattujen käsittelyä ammattikäyttöön suunnitellulla nauhahiomokoneella PBSS 10-900. Tehokas 900 watin voimapaketti soveltuu erinomaisen joustavasti eri käyttötarkoitukseen, ja sen varusteet ovat parhaasta päästä. Saat mukana lisävarusteita, joista on muuten maksettava paljon. Lyhyesti sanottuna: Merkkilaatua täysillä varusteilla kotinikkareita houkuttelevaan hintaan. Vielä lyhyemmin: Trotec Powertool!

Uusi nauhahiomakone PBSS 10-900 poistaa maksimaalisesti materiaalia karkeasti hiottaessa ja työ etenee nopeasti myös viimeisteltäessä erittäin sileitä pintoja. Pitkäikäinen 900 watin moottori ja säätöpyörällä portaattomasti säädettävä nauhan nopeus 120 metristä/min (nopeus 1) 380 metriin/min (nopeus 6) täyttävät kaikki puun, muovin tai metallin pintakäsittelyn vaatimukset. PBSS 10‑900 vakuuttaa sekä siirrettävänä että kiinteänä nauhahiomakoneena luokassaan erinomaisella käytön joustavuudella ja varusteilla – sekä ilahduttavan helpolla käsittelyllä. Voit aloittaa käytön heti, sillä mukana toimitaan puun hiontaan tarkoitettu nauha, jonka raekoko 80. Laitteeseen sopivat tietenkin kaikki yleiset 76 x 533 mm:n kokoiset hiomanauhat.

Näin se toimii

Reunojen hiontaa soveltuva kapea nauharulla keskittyy automaattisesti. Nauhan kulkua voi tarvittaessa hienosäätää säätöruuvilla, joka on hyvin käsillä. Hiomanauhan vaihto sujuu muutamassa sekunnissa ilman työkaluja, sillä laitteessa on innovatiivinen kiristysvipujärjestelmä.

Nauhahiomakoneen PBSS 10‑900 ominaisuuksia ovat matala painopiste sekä erinomainen tasapaino ja voiman siirtyminen käsiteltävälle pinnalle – työskentely ei väsytä pitkäänkään käytettäessä. Kahvasta saa varmaan otteen. Siihen on integroitu lukkopainike jatkuvaan käyttöön ja nauhan nopeuden säätö sekä luistamaton softgrip-pinta. Toinen ohjausnuppi varmistaa jatkuvasti suuren puristuspaineen, kun käytät kahta kättä.

Kiinteästi käytettävä PBSS 10‑900 voidaan kiinnittää puristimilla helposti työpöytään ja asettaa lukituspainikkeella käymään jatkuvasti. Laitteessa on integroitu pidin, johon mukana toimitettavat puristimet voidaan kiinnittää varmasti.

Tehokkaasti hiova PBSS 10‑900 poistaa paljon materiaalia, ja siksi vapautuu paljon hiomapölyä. Työpaikan likaantumista ja pölyn hengittämistä on vältettävä. Nauhahiomakoneessa on ulkoisen poistoimun liitäntä. Toimitukseen sisältää myös pikalukollinen, helposti puhdistettava tekstiilipölypussi.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas 900 watin nauhahiomakone mahdollistaa suurten pintojen tehokkaan hionnan
  • kapea rulla helpottaa hiontaa reunojen lähellä
  • katkaisimen lukkiutuva katkaisin ja puristimet jatkuvaan käyttöön
  • helppo nauhan vaihto ilman työkaluja

Nauhahiomokone PBSS 10-900 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa nauhahiomakone PBSS 10-900 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 72,89 € nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Nauhahiomakone PBSS 10-900 sisältää käyttövalmiin nauhan puun hiontaan (karkeus 80) sekä pölypussin, adapterin ulkoista lastujen poistoimua varten ja kaksi kiinnikettä pöytään kiinnittämistä varten.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla  9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*