UUTTA Ultraääni-ilmankostutin B 3 E / B 4 E tarjoaa hyvää tekevää kosteutta terveellisen huoneilmaston saavuttamiseksi ja infektioriskien vähentämiseksi – vihdoin saatavana

Vaikka talven loppu häämöttääkin, lämmitysuunien on vielä uurastettava jonkun aikaa. Mutta mitä kauemmin lämmityskausi kestää, sitä enemmän kuiva lämmitysilma haittaa hyvinvointiamme. Ärtyneet silmät, kuiva iho, hengitystieinfektiot tai levoton uni ovat riittämättömän ilmankosteuden seurauksia. Ja tiesitkö, että kuiva ilma pidentää myös korona- ja influenssavirusten elinaikaa? Hyvä, että 3-in-1-ultraääni-ilmankostuttimet B 3 E ja B 4 E kostuttavat huoneilmaa hiili-ilmansuodattimen, UV-lampun ja aromidiffuusorin avulla parantaen hyvinvointia ja vähentäen infektioriskiä! Vielä parempi on, että niitä on jälleen saatavana.

Asiantuntijalääkäritkin korostavat, että pystymme vähentämään tartuntariskiä nostamalla rakennusten ilmankosteutta. Tämä johtuu siitä, että bakteereita ja viruksia sisältävät pisarat konservoituvat alle 40 prosentin kosteudessa ja pysyvät tartuntakykyisinä pidempään! Tästä johtuen ilmankosteuden nostaminen noin 50 prosenttiin johtaa myös tartuntariskin pienenemiseen – ja lisäksi elimistön puolustuskyvyn paranemiseen, koska hengitystiet puhdistuvat tehokkaammin ja immuunipuolustus vahvistuu.

Juuri tästä syystä B 3 E ja B 4 E -ultraääni-ilmankostuttimia, joissa ilmankostutus ja ilmanparannus yhdistyvät innovatiivisella tavalla, suositellaan käytettäväksi ympäri vuoden huoneilman parantajina. Koska ne kostuttavat huone- ja hengitysilman optimaalisesti aina 24 m²:n tai 60 m³:n huonekokoon saakka – ja tekevät myös hyvää työtä niin yksityiskodeissa, toimistoissa, lääkärin vastaanotoilla, hoitolaitoksissa, päiväkodeissa kuin muissakin vastaavissa ympäristöissä. Saatavana valinnaisesti joko eleganttina ja ajattomana valkoisena tai tyylikkäänä mattamustana versiona.

Näin se toimii

Ultraääni-ilmankostuttimessa B 3 E / B 4 E on kookas 4,2 litran vesisäiliö. Vesisäiliöön täytetty vesijohtovesi muutetaan ultraäänellä raikastavaksi sumuksi ja jaetaan suuttimella huonetilaan. Kolme säädettävää haihdutustehoa (maks. 250 ml/h) mahdollistavat jopa 16 tuntia jatkuvan sisäilman kostutuksen – haihdutusteho on jopa 6 litraa vuorokaudessa. Kostutuksen kestoksi voidaan ohjelmoida 2–12 tuntia ohjelmoitavalla ajastimella. Kun haluttu kostutusaika on kerran asetettu, B 4 E kytkeytyy automaattisesti pois päältä valitun ajan kuluttua.

Integroitu aktiivihiilisuodatin poistaa kostutettavasta sisäilmasta pölyn, siitepölyn, eläinten karvat, allergeenit ja epämiellyttävät hajut. Laitteen sisään asennettu antibakteerinen UV-lamppu estää biokalvon muodostumisen vesisäiliöön. Kun lisäät eteerisiä öljyä, saat omat hyvinvointikeitaan. Kätevä tuoksuöljyhaihdutin muuttaa jo muutaman pisaran eteeristä öljy miellyttäväksi tuoksusumuksi, joka leviää hyvää tekevästi huoneeseen.

Mukavuusilmankostuttimen hiljaisen käyntiäänen erottamiseen tarvitaan tarkka kuulo. B 4 E on vain hieman äänekkäämpi kuin oma hengitysääni, sillä äänenpainetaso on vain 38 dB(A) (metrin etäisyydellä). Ilmankostutinta voidaan siten käyttää ongelmitta myös makuuhuoneessa, lastenhuoneessa tai kotitoimistossa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 3 in 1 -ilmankostutin, aromihaihdutin ja aktiivihiilisuodatin
  • ultraäänitekniikalla miellyttävä sisäilmasto ja parempi ilman laatu
  • integroitu tuoksuöljyhaihdutin sisäilman valinnaiseen aromatisointiin
  • sisäilmaa parantava aktiivihiilisuodatin

Ultraääni-ilmankostutin B 3 E / B 4 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään valitsemasi ultraääni-ilmankostutin B 3 E / B 4 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*