Wallscanner BI20: paikantaa tarkasti jännitteiset kaapelit sekä seinän ja katon puun ja metallin – jälleen saatavana

Mitä kaikkea seinässä onkaan? Rautametalleja? Ei-rautametalleja? Puualusrakenteita? Tai jännitteisiä kaapeleita? Jos käytät porakonetta sen enempää miettimättä, riskeeraat seinän tai koneen vaurioiden lisäksi oman terveytesi? Miksi koetella turhaan onneaan? Rakenneilmaisin, esimerkiksi Trotec-merkkilaatuinen BI20, ei maksa paljon. Se ilmaisee tarkasti, mitä seinä sisältää. Ja säästää siten varmasti hermojasi.

Poraatpa rapattua seinä tai betoniseinää, et tiedä koskaan, mitä seinässä odottaa. Tutki siksi ensin seinän mahdolliset epämiellyttävät yllätykset rakenneilmaisimella BI20, joka havaitsee mahdolliset häiriötekijät 50 mm:n syvyyteen asti. Tällainen mittalaite on korvaamaton, kun seinään, kattoon ja lattiaan on porattava reikiä tai lyötävä nauloja – se vakuuttaa luotettavuutensa lisäksi erinomaisella hinta-laatusuhteella. Rakenneilmaisin BI20 100 % Trotecin kehittämä, muotoilema ja valmistama!

Edut kertavilkaisulla – rakenneilmaisin BI20 …

  • paikantaa rauta- ja ei-rautametallien tai jännitteisten johtojen lisäksi luotettavasti myös esimerkiksi rappauksen, kipsin tai betonin alla olevat puiset alusrakenteet.
  • varoittaa näkyvästi ja kuuluvasti vaihtovirtakaapeleista.
  • havaitsee mahdolliset häiriötekijät 50 mm:n syvyyteen asti.
  • helppo käyttö vain yhdellä painikkeella.
  • ilmaisee pariston tilan ja katkaisee virran automaattisesti.

Rakenneilmaisin BI20 – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään rakenneilmaisin BI20 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 52,04 €, nyt vain 29,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*