Nauhahiomakone PBSS 10-600: 600 watin tehopaketti suurten pintojen tehokkaaseen hiontaan – jälleen saatavana.

Ammattikäyttöön tarkoitetut nauhahiomakoneet ovat ideaalisia apuvälineitä, kun tarvitaan suurten puu-, muovi- tai metallipintojen nopeaa hiontaa, teroittamista, kiillottamista, puhdistamista tai purseiden poistamista – ja tietenkin ruosteen poistamista metallista. Trotecin PBSS 10-600, joka on jälleen saatavana, on varma valinta, sillä saat merkkilaatua ja täydelliset varusteet edullisesti. Nauhahiomakoneessa on tehokas 600 W:n moottori sekä täydellinen voimansiirtojärjestelmä, hiomanauha on leveä ja muodot on suunniteltu huolellisesti, joten koneella voidaan poistaa materiaalia suurilta pinnoilta tehokkaasti, tasaisesti ja tarkasti.

Nauhahiomakoneen PBSS 10‑600 ideaalisesti tasapainotettu voimansiirtojärjestelmä siirtää 600 W:n moottorin jokaisen portaattomasti esivalitun nopeuden maksimaalisen tehokkaasti nauhan akselille. Nauhahiomakoneella saavutat täydelliset hiontatulokset sekä optimaalisen suorituskyvyn eri käyttötarkoituksissa. Tehopaketin ergonominen rakenne mahdollistaa väsyttämättömän työskentelyn ja tarkan ohjauksen myös pitkään käytettäessä. Mikä parasta: PBSS 10‑600:aa voi tarvittaessa käyttää myös paikallaan seisovana. Nauhahiomakone kiinnitetään mukana toimitetuilla puristimilla varmasti työpöytään ja kytketään lukkiutuvalla katkaisimella toimimaan jatkuvasti.

Näin se toimii

Ammattikäyttöön soveltuva nauhahiomakone on ilahduttavan helppokäyttöinen. PBSS 10‑600:ssa on automaattinen nauhan keskitys, joten nauha keskittyy itsestään laitteen käynnistyessä. Nauhan kulku voidaan lisäksi hienosäätää erikseen reunatonta hiontaa varten. Hiomanauhan vaihto sujuu muutamassa sekunnissa ilman työkaluja, sillä laitteessa on integroitu kiristysvipujärjestelmä.

Nauhahiomakoneen painopiste sijaitsee ideaalisesti, pääkahvassa on kumitettu Softgrip-osa, josta saa pitävän otteen, ja varman kahden käden työskentelyn mahdollistava ohjausnuppi. Ohjausnupissa on kätevä säätöpyörä, jolla nauhan nopeutta voidaan säätää portaattomasti käytön aikana.

Projektin pääsee heti aloittamaan, sillä toimitukseen sisältää puun hiontaan tarkoitetun nauhan, jonka raekoko on 80. PBSS 10‑600:ssa voi käyttää myös kaikkia tavallisia hiomanauhoja, joiden koko on yleinen 75 x 457 mm. Kestävä, paikalleen painettava pölynkeruukotelo mahdollistaa pölyttömän työskentelyn. Mukana toimitetaan myös adapteria ulkoista pölyn poistoimua varten.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas 600 watin nauhahiomakone mahdollistaa suurten pintojen tehokkaan hionnan
  • kapea eturulla helpottaa hiontaa reunojen lähellä
  • lukkiutuva katkaisin jatkuvaan käyttöön
  • Mukana toimitettavat puristimet pitävät koneen tarvittaessa paikoillaan

Nauhahiomokone PBSS 10-600 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa nauhahiomakone PBSS 10-600 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 62,46 € nyt vain 34,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Nauhahiomakone PBSS 10‑600 sisältää käyttövalmiin nauhan puun hiontaan (karkeus 80) sekä pölynkeruukotelon, supistuskappaleen, adapterin ulkoista lastujen poistoimua varten ja kaksi kiinnikettä pöytään kiinnittämistä varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*