Akkuporavasara PRDS 20 20V: kaapelittoman ja portaattoman poraamisen, ruuvaamisen, iskuporaamisen tekee mahdolliseksi 20 V 4,0 Ah:n FlexPower Multi-akku – jälleen saatavana

Poravasaroiden kärkimallin on jälleen saatavana: akkuporavasara PRDS 20‑20V h. Siinä yhdistyvät mobiili 2,0 Joulen iskuvoima ja suuri iskutaajuus 5 000 iskua minuutissa.Täysi energia tehokkaasta 20 V 4 Ah:n litium-ioniakusta – ei itsepurkautumista eikä muisti-ilmiötä. Portaaton pyörimisnopeuden ja iskun ohjaus iskutaajuuden ja pyörimisnopeuden optimaaliseen sovittamiseen työstettävän materiaalin kovuuden mukaan. Lisäksi mukana 3 SDS-poranterää ja Trotecin merkkilaatuisen työkalun lyömätön hinta.

Vain 3 kiloa painava akkuporavasara PRDS 20‑20V mahdollistaa kaapelittoman poraamisen, iskuporaamisen ja ruuvaamisen. Onpa sitten pneumaattisella porakoneistolla tunkeuduttava kovaan kiveen, seiniin, betoniin ja tiiliin tai porattava reikiä puuhun, muoviin, keramiikkaan ja metalliin: kätevän akkuporavasara kestävään tehoon voi aina luottaa.

Edut kertavilkaisulla – akkuporavasara PDRS 20‑20 V …

  • tehokas 20 V 4 Ah:n litium-ioniakku Flexpower-multiakkusarjasta. Laadukas NMC-tyyppinen premium-merkkiakku, ei itsepurkautumista eikä muisti-ilmiötä antaa aina jatkuvan tehon purkautumisen edetessä. Akun 3-portaisesta kapasiteettinäytöstä näet lataustilan kertavilkaisulla. Toimituskokonaisuuteen kuuluva pikalaturi lataa täysin tyhjän akun vain 90 minuutissa takaisin 100 % -käyttövalmiuteen.
  • ja pneumaattinen iskumekanismi suurpuristusmäntineen varmistaa suuren iskuvoiman ja tarkan sekä turvallisen työskentelyn. Kahden joulen iskuvoiman napin painalluksella sekä voimakas iskutaajuus (yhdistetty) 5 000 min-1 ja tyhjäkäyntikierrosnopeus 1 000-1.
  • portaaton iskutaajuuden ja pyörimisnopeuden säätö sekä Quickstop mahdollistaa materiaalin mukaisen optimaalisen voiman käytön joka käyttötarkoituksessa. Toiminnot poraaminen/ruuvaaminen ja iskuporaaminen voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti varmistetulla valitsimella.
  • SDS-plus-järjestelmä nopeaan poranterien vaihtoon ilman työkaluja.
  • kätevä lisäkahva, joka voidaan kääntää 360° kaikkiin asentoihin, sekä rungon ja pääkahvan kumitetut Softgrip-pinnat mahdollistavat turvallisen ja tarkan työskentelyn.
  • vaihdettava pyörimissuunta ruuvien kiinnittämiseen ja irrottamiseen. Laitteen runkoon integroitu tehokas LED valaisee työkohteen optimaalisesti.
  • mukana toimitetaan 20 V 4 Ah Li-Ion-akku, pikalatauslaite, 3 SDS-poranterää (Ø 6 x 150 mm, Ø 8 x 150 mm, Ø 10 x 150 mm), syvyydenrajoitin, kätevä lisäkahva sekä kuljetuslaukku.

Akkuporavasara PRDS 20‑20V – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi akkuporavasara PRDS 20-20V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 177,08 €, nyt vain 99,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*