Vilvoittavaan veteen!

ic080lv

Omistatpa yksityisen uima-altaan tai uimalan. Yhden asian halut ehdottomasti välttää: veden hukan. Vesi arvokas tuote, jota ei pidä tuhlata tarpeettomasti. Vuotava vesi voi aiheuttaa valtavia vahinkoja altaan ympäristössä. Putken kaivaminen esiin vuodon paikantamiseksi tulee erittäin kalliiksi. Taloudellisetkin menetykset ovat huomattavat, kun uimakauden avausta on lykättävä. Jos allas sisältyy hotellin palveluihin, asiakkaat saattavat kenties vaatia vahingonkorvausta. Jos uima-altaasta vuotaa vettä, ammattilainen on saatava pikaisesti paikalle. Trotec toimittaa sellaisen. Lämpökuvakamerat löytävät vuodot nopeasti ja tarkasti, sillä infrapunatekniikka tekee vesivuodon näkyväksi. Trotectin laadukkaat lämpökuvakamerat takaavat vauriokohtien nopean, helpon ja ennen kaikkea rikkomattoman paikannuksen. Siihen voi luottaa!

Vilvoittavaan veteen!

Joka vuosi sama tilanne. Ennen uimakauden alkua jännitetään yhä enemmän sitä, toimiiko uima-altaan tekniikka ja kestääkö materiaali. Yksityisen uima-altaan ja uimalan omistaja kokee usein epämiellyttävän yllätyksen hieman ennen kauden alkua. Putket ovat kärsineet talvitauon aikana. Altaan ulkopuolelle muodostuu kosteita paikkoja, ja yksi asia on täysin varma: Vettä vuotaa. Todennäköisesti jopa paljon. Ongelman tarkkaa sijaintia ei saada selville. Putket kulkevat maan alla ja ovat metrien mittaisia. Vauriokohdan paikantaminen on yleensä vaativa tehtävä. Laattoja on poistettava ja maata on kaivettava, jotta putket tulevat näkyviin.

Vuotojen paikantaminen – helposti ja rikkomatta

Rakennustyömaa altaan ympärillä? Ja vähän ennen uimakauden avaamista? Haluat varmasti säästää kävijät sellaiselta. Korjaus tuntuu luonnollisesti myös lompakossa. Mutta miten vesijohdon vaurio löytyy ennen kuin satoja litroja vettä vuotaa ja aiheuttaa valtavan vahingon? Vastaus on yksinkertainen: Uima-altaan putkien piilevien vuotojen paikantamisen ainetta rikkomattomatta ja asiakkaita häiritsemättä takaavat lämpökuvakamerat Trotecilta. Me kerromme, miten kaikki toimii.

Apuväline yksityiskohtaiseen tarkastukseen: IC080LV

Aloitat ensimmäisen tarkastuksen heti, kun huomaat, että uima-altaasta häviää tavallista enemmän vettä. Ongelmakohta selviää yleensä nopeasti: joko tulovesiputkessa tai puhdistusjärjestelmään johtavassa putkessa. Tarkastettavan putken pää on suljettava kummassakin tapauksessa ja putken painetta on nostettava lisäämällä vettä. Piilevästä vauriokohdasta vuotaa enemmän vettä, joka jäähdyttää auringon lämmittämiä laattoja. Mukaan peliin tulee nyt Trotecin infrapunakamera, esimerkiksi lämpökuvakamera IC080LV. Lämpökuvat näyttävät nopeasti, mitkä laatat ovat viileämpiä. Vesiputken vika on juuri siinä paikassa.

Tarkkaa tekniikka

Infrapunakamera IC080LV on ihanteellinen apuväline uima-altaiden tarkastukseen. Modernin ja helppokäyttöisen kameran geometrinen erottelukyky on 1,1 mrad ja siinä on suuri 384 x 288 infrapuna-anturi ja yli 110 000 autarktia lämpötilan mittauspistettä. Liikkuva 3,5″ LCD-värinäyttö helpottaa käsittelyä paikannettaessa vuotoja. Haluatko tallentaa tulokset? Onnistuu! Putkien kunnon ammattimaista dokumentointia varten on käytettävissä esimerkiksi integroitu digitaalikamera tosiaikaiseen kuvaukseen ja kuvausvalo. Kamera tunnistaa pienimmätkin lämpötilan muutokset – tietenkin tosiaikaisesti. Putkien vauriokohtien tarkempaan tutkimiseen voidaan käyttää DuoVision-toimintoa, joka tuottaa päällekkäisiä infrapuna- ja tosiaikakuvia. DuoVision-kuvat voidaan luonnollisesti tallentaa, joten dokumentoinnista ei puutu yhtään yksityiskohtaa.

IC080LV:n etuja

  • erittäin suuri geometrinen erottelukyky
  • tehokas kuva-anturi
  • parasta EU:ssa valmistettua laatua
  • integroitu digitaalikamera tosiaikakuvaukseen
  • tehoakku
  • valinnainen Bluetooth-yhteys johdottomaan puhekommentointiin kuulokemikrofonilla
  • integroitu muistikorttipaikka tallennustilan laajentamiseen
  • erittäin kuormitusta kestävä kumisuojus turvaa kameran optimaalisesti

Tilaa helposti verkosta

Voit tilata uuden lämpökuvakameran IC080LV kätevästi Trotec-verkkokaupasta. Laadukas kamera nyt hintaan 3498,99 eroa, normaalisti 5944,05 euroa. Tartu tarjoukseen ja hankin luotettava apulainen uima-altaan tarkastukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*