UUSI lattiatuuletin TVE 16 – seisoo tukevasti, viilentää tehokkaasti!

tve16

Uusi lattiatuulettimemme on todellinen tarjous helteiden varalle. Tuulettimen korkeus voidaan säätää portaattomasti, ja se pitää päät kylminä kotona tai toimistossa. Se seisoo omilla jaloillaan eikä siksi tarvitse tilaa kirjoituspöydällä tai apupöydällä. Ennakkotilaajan etumme tekee tuulettimesta todella edullisen hankinnan: Tilaa TVE 16 ennen toimitusta viikolla 30 ja säästät yli 30 %!

Uuden lattiatuulettimen TVE 16 50 watin moottori panee ilman liikkeelle suurissakin tiloissa. Pois kytkettävä automaattinen pään 90° kääntöliike – ilmavirta kääntyy vaakasuunnassa automaattisesti vasemmalta oikealle – laajentaa tuulettimen vaikutusalaa ja ilmavirta jakautuu laaja-alaisesti huoneeseen. Tuulettimen päätä voidaan lisäksi kallistaa 30° pystysuorasta. Haistat aina tuulen!

Näin se käy

Portaattomasti säädettävä korkeus 110 – 129 cm ja kolme tehovaihtoehtoa tekevät lattiatuulettimesta todellisen vilvoituksen tuojan: Laite vastaa sopivan viileästi lähes jokaiseen lämpötilan nousuun. Esimerkiksi nopeusasetus 3 riittää puhaltamaan päivän aikana lämmenneen ilman nopeasti ulos asunnosta. Avaat vain ikkunan ja ajat kuuman ilman nopeasti pois suurimmalla teholla. TVE 16 kuluttaa ilahduttavan vähän energia ja on verrattuna esimerkiksi siirrettäviin ilmastointilaitteisiin lyömättömän edullinen.
TVE 16 vakuuttaa kaikilla nopeuksilla erittäin hiljaisella käyntiäänellään. Sen täydellisesti kalibroidut siivet ja tukeva tähtimäinen jalka takaavat mahdollisimman tasaisen käynnin – laitetta voidaan siis käyttää hiljaisen makuuhuoneen jäähdyttämiseen yöaikaan. Laadukkaasti valmistettu lattiatuuletin on turvallinen käyttää: Irrotettava ja helposti puhdistettava metallisuojaritilä suojaa siivet edestä ja takaa, ja ylikuumenemissuoja takaa turvallisen toiminnan kuumimpinakin päivinä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 50 W teho
  • pienet hankinta- ja käyttökustannukset
  • 3 nopeusvaihtoehtoa
  • automaattinen 90° kääntöliike voidaan kytkeä pois

Lattiatuuletin TVE 16 – tarvittavaa viileyttä luotettavasti

Hyödy ennakkotilausedustamme viikolla 30 alkaviin toimituksiin asti: Tilaa jo tänään lattiatuuletin TVE 16 normaalisti 31,21 €, nyt vain 18,75 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*