UUSI ilmastointilaite PAC 3550 Pro – jopa 25 % tehokkaampi jäähdytys

pac3550pro

Vaikka lämpötila olisi aluksi vain muutamana päivänä yli 30 astetta, asunnon lämpötila nousee piinallisen korkeaksi. Silloin tuulettaminen ei enää auta, vaan lämpötilaa on alennettava ilmastointilaitteella. Uusi PAC 3550 Pro Se pitää pään kylmää ja auttaa samalla pitämään kustannuksia silmällä: Moderni kaksiletkuinen laitteemme jäähdyttää noin 25 % tehokkaammin kuin yksiletkuiset ilmastointilaitteet – ja kuluttaa vähemmän virtaa.

Uuden ilmastointilaitteemme jäähdytysteho 3,5 kW viilentää enintään 45 m² kokoisten huoneiden lämpötilan ilahduttavan nopeasti. Innovatiivinen kaksiletkutekniikka ja energiatehokkuusluokka A tekevät laitteesta tehokkaan ja kustannuksia säästävän. Siirrettävässä ilmastointilaitteessa PAC 3550 PRO on nimittäin kaksi letkua, joista toista käytetään raittiin ilman imemiseen. Ilmastointilaitteen tehokkuus on selväsi jopa 25 % suurempi. Yksiletkuteniikkaa käyttävät ilmastointilaitteen saavat sitä vastoin puhaltaessaan ilmaa pois alipaineen huoneeseen, jolloin lämmintä ulkoilmaa pääsee virtaamaan takaisin. Jäähdytysteho on pienempi ja veto tuntuu epämiellyttävältä.

Näin se käy

PAC 3550 PRO:n mukavilla toiminnoilla saat lisää hyvinvointiaikaa, esimerkiksi älykkäämmällä ohjauksella: Kaikki säädöt, kuten toimintatapa, puhaltimen nopeus ja tavoitelämpötila voidaan asettaa laitteen ohjauspaneelista tai infrapunakaukosäätimellä. Ajastin mahdollistaa laitteen käynnistymis- ja pysähtymisajan ohjelmoinnin, ja automaattitilassa laite tunnistaa anturin ohjaamana, onko huoneen lämpötilaa viilennettävä tai tuuletettava.

Kolminopeuksinen puhallin ja säädettävät ilmanohjaimet jakavat viileää ilmaa koko huoneeseen, ja laite suodattaa ja samalla ilman ja pitää olosuhteet miellyttävänä. LED-varoitusvalo ilmoittaa vesisäiliön tyhjentämisen tarpeesta. Kaksi valmiiksi asennettua ilmansuodatinta voidaan irrottaa helposti puhdistettavaksi. Kondensaatti kertyy integroituun vesisäiliöön. Laitteeseen voidaan liittää myös kiinteän kondensaatin poistoletku.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kaksiletkutekniikka noin 25 % suurempi tehokkuus
  • energiatehokkuusluokka A
  • jäähdytysteho 3,5 kW
  • kolme toimintatapaa jäähdytys, tuuletus ja kosteuden poisto

PAC 3550 Pro – pääsi pysyy kylmänä!

Tilaa ilmastointilaite PAC 3550 Projo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 593,90 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vihjeemme: Käytä mukana toimitettavan letkuyhdistelmän kiinnittämiseen erikseen myytävää ikkunatiivistettä AirLock 200. Se estää ikkunaläpiviennin kylmähäviöt, ja kaikenlaiset letkut voidaan kiinnittää sillä ikkunaan Saat ikkunatiivisteen AirLock 200 ajankohtaiseen tarjoushintaan vain 29,95 €, sis. alv.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*