Vihdoinkin: uusi ilmankuivain TTK 350 S on nyt saapunut!

banner_ttk350s_endlich_fi

Trotecilla on nyt vihdoinkin edullinen vaihtoehto tehokkaaseen kuivaukseen. Kauan odotettu uusi ilmankuivain TTK 350 S on nyt vihdoinkin saapunut! Uutuustuotteella on lisäksi upea tutustumisalennus, säästät yli 260 €! Kannattaa siis tilata nyt!

 

TTK 350 S Vuosimalli 2013 on 100 %-sesti suunniteltu, muotoiltu ja valmistettu Trotecilla. Kuivaimen käyttötarkoituksia ovat vaativat kuivausurakat, kuten esim. rakennustyömailla uusien rakennusten kuivaus tai vesivahinkojen kuivatus. Vaihtoehtoisesti voit tilata kuivaimen myös käyttötuntilaskurilla, jonka asennamme  kuivaimeen ennen toimitusta.  TTK 350 S on uuden vuosimalli 2013 –sarjan toiseksi suurin kuivaaja ja sen kuivausteho on 70 litraa vuorokaudessa. Kuivaimen työskentelylämpötila on 5°C … 32 °C ja suhteellinen ilmankosteusalue 32 – 80 % . TTK 350 S –kuivaimessa on automaattinen kuumakaasusulatus, joten sitä voi käyttää myös lämmittämättömissä tiloissa.

Kuivaus ilman valvontaa

Kuivain estää homekasvuston ja lauhdeveden muodostumisen tehokkaasti. Laitetta voi käyttää myös pitkiäkin jaksoja ilman valvontaa, sillä siihen voi liittää ulkoisen poistoletkun lauhdevedelle. Näin ei tarvitse käydä tyhjentämässä vesisäiliötä, vaan lauhdeveden voi antaa valua letktua pitkin suoraan lattiakaivoon. Lisäksi ilmankuivaimessa on säädettävä hygrostaatti, joten laite ylläpitää haluttua ilmankosteutta. Käytännössä se tarkoitaa sitä,  että kun haluttu kosteusarvo on saavutettu, laite sammuu itsestään ja vastaavasti kun ilmankosteus jälleen nousee, laite käynnistyy jälleen.

Ilmankuivaimessa on käytännöllinen kahva ja kuljetuspyörät, joten sitä on helppo siirtää paikasta toiseen.

Ilmankuivaimet Vuosimallia 2013

Sarjan 2013 pienemmätkin mallit ovat nyt nyt meillä: TTK 140 S, jonka kosteudenpoistoteho on 40 litraa vuorokaudessa ja TTK 170 S, jonka kosteudenpoistoteho on 50 litraa vuorokaudessa. Sarjan suurinta, TTK 650 S-kuivainta,  odotetaan saapuvan vuoden loppuun mennessä. Sen kosteudenpoistoteho on 150 litraa vuorokaudessa.

Tutustu nyt uuteen Vuosimalli 2013 ilmankuivain-sarjaamme, joka on edullinen ratkaisu vaihteleviin kuivausurakoihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*