Hiukkaslaskuri PC200 – Ilmanlaadun tarkkailuun

banner_partikelzaehler_pc200_fi

Ilmanlaadun tarkkailu ja määrittely on erityisesti teollisuudessa hyvin tärkeää, jotta työskentely sujuisi  tehokkaasti ja turvallisesti. Hiukkaslaskuri PC200 on kannettava ympäristönmittausyksikkö, joka mittaa sisätilojen ilmanlaadun lisäksi sellaisiakin määreitä kuin ilmankosteus ja kastepistelämpötila. Lisäksi laite toimii tiedonkeruulaitteena tallentaen mitatut arvot.

Hiukkaslaskurin PC200  käyttöalue on monipuolinen ja joustava. Tästä esimerkkinä puhdastila- ja suodatintarkistus, laaduntarkkailu sekä työpaikkojen emissioarvojen määrittely. Laite on korvaamaton apuväline tuotantoympäristössä, jossa jopa pienenpienet epäpuhtaudet, kuten mikrohiukkaset, voivat huomattavasti häiritä työprosessia. Teollisuusautomaatioissa tukkeutunut suodatin voi pysäyttää koko tuotannon ja siten aiheuttaa suuria kustannuksia.

Hiukkaslaskuri PC200 valvoo ja tarkistaa teollisuus- ja prosessiautomaatioita

Jotta teollisuusprosessit voivat toimia häiriöttä ja tehokkasti, täytyy mm. ilmanpuhdistimien leijuaine- tai HVAC-suodattimet puhdistaa ja vaihtaa säännöllisesti. Erityisesti suodattimen vaihdon jälkeen on tärkeää tarkistaa mahdolliset vuotokohdat. Tämä käy helposti hiukkaslaskurillamme, jolla on ISO-21501-4 normitus. Laite on erittäin herkkä ja tarkka. Kannettava mittari tarkistaa myös tekniset puhtaudet prosessitekniikassa. Lääke- ja elintarviketeollisuudessa mikro- tai nanohiukkaset, kuten arosolit, pöly tai bakteerit, saattavat laskeutua tuotteiden päälle. Välttääkseen tällaiset laadunmenetykset, kannattaa käyttää PC200 -hiukkaslaskuria ennaltaehkäisevästi.

Sisäilmalaadun mittaukset ja tekninen huolto rakennuksissa

Myös LVI-alalla, kuten ilmanvaihtojärjestelmissä, PC200 on oiva apuväline. Huono ilmanvaihto konttorirakennuksissa tai kerrostaloissa heikentää sisäilmanlaatua huomattavasti. LVI-teknikot, kuten lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteiden asiantuntijat, voivat helposti  paikantaa saastuneen kohteen lähteen, määrittää ilmansuodattimien tehokkuuden ja tutkia sisäilman hiukkaspitoisuutta. Näin ongelma voidaan ratkaista nopeasti ja ilmanlaadun parantaminen käy helposti ja edullisesti.

Teollisuusmaiden asukkaat ovat jopa 90 % päivästä sisätiloissa. Tehokkuus ja terveys kärsivät, kun sisäilma on huono. Käyttämällä PC200 -hiukkaslaskuria voidaan määritellä ja dokumentoida hiukkaspitoisuuksia ja verrata niitä sallittuihin määriin. Laitteen mukana tulee ohjelmisto, jonka avulla arvoja voidaan analysoida.

Kuusi hiukkaskokoa antavat tarkan tuloksen

Hiukkaslaskurin  PC200 kuusi hiukkaskokoa ovat 0,3 … 10 μm välillä. Näin PC200 on tarkka ja luotettava mittari mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin, joissa  hiukkaskoot vaihtelevat. Laitteesta näkee nopeasti kriittiset hiukkaspitoisuudet väri-indikaattorin avulla, mitä tukee vielä akustinen hälytysääni. Lisäksi tämä ergonominen käsimittari mittaa sellaisia ympäristöparametreja kuten ilmankosteus, ilman lämpötila sekä kastepiste- ja märkälämpötila. Näin laite tarjoaa arvokkaita mittausarvoja ilmanlaadun tarkkailuun sisätiloissa,  erotuksena muille vastaaville mittareille. Arvot voi lukea selvästi 2,8 tuuman väri-LCD näytöltä. Dokumentointia varten PC200 –hiukkaslaskurissa on sisäänrakennettu valokuva- ja videotoiminto.

Tiedonkeruutoiminto pitkäaikaismittauksille

PC200 -laskurin dataloggeri-toiminto mahdollistaa 5.000 tietueen tallentamisen sisäiseen muistiin. MicroSD-kortin ansiosta muistia voi laajentaa 8 GB:hen asti, jolloin muistikapasiteetti on huomattavan suuri. Erityisesti aloilla, joissa työympäristön ilmanlaadulla on suuret kriteerit, kuten lääke- ja elintarviketeollisuudessa, voidaan suorittaa hiukkaspitoisuudesta pitkäaikaismittauksia. Mittauksen jälkeen tiedot voidaan siirtää helposti USB-kaapelin kautta tietokoneelle.

Meidän käsimittalaitteemme on huomattavasti edullisempi kuin kilpailijoiden vastaavat mallit.

Vaihtoehtoisesti hiukkaslaskurin voi tilata myös kalibriointitodistuksen kanssa.

PC200 on nyt saapunut meille – tilaa vielä tänään!

 

Hiukkaslaskuri  PC200 vain  1.010,31 Euro brutto (nettohinta yrityksille 849 €)

Hiukkaslaskuri PC200 sekä kalibrointitodistus vain  1.184,05 Euro brutto (nettohinta yrityksille 995 €)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*