Ilmankuivain TTK 105 S – Made in Germany ja 100 % Trotec

banner_ttk105s_fin

Trotecin uudella ilmankuivaimella  TTK 105 S on laatusinetti “Made by  Trotec“. Tämä uusi pieni voimapaketti on valmistettu omalla työpajallamme Heinsbergissä ja on nyt tilattavissa suoraan kotiovellesi! Kuivaimen kosteudenpoistoteho on 30 litraa vuorokaudessa.

Uusi TTK 105 S –ilmankuivain on saatavilla vain Trotecilta. Laite ylläpitää sopivaa ilmankosteutta huoneissa, joiden maksimikoko on 90 m². Käyttöalueita ovat mm. autotallit, työpajat, pesu- ja kellaritilat, kirjastot tai arkistot sekä tietokonehuoneet.

Tiloissa, joiden maksimikoko on n. 45 m², voidaan TTK 105 S –ilmankuivainta käyttää jopa vesivahinkojen kuivattamiseen tai rakennuskuivaukseen huoneissa, joiden lämpötila on väh. +15 °C . “Ensinnäkin uusi ilmankuivaimemme ei ole valmistettu Kiinassa“, painottaa Rainer Rausch, johtoryhmän jäsen, “ja toiseksi laite on suunniteltu, muotoiltu ja valmistettu Trotecilla.  Laite täyttää korkeat laatuvaatimukset, ja haluamme ihmisten kiinnittävän huomiota  tähän. Parhaiten tämän huomaa tukevasta alumiinirungosta. Se on erittäin kevyt, mutta silti kestävä ja myös pinottavissa.“

Hygrostaattiohjauksesta voi valita todellisen kosteusarvon

Yksi uuden TTK 105 S- kuivaimen käytännön eduista on mahdollisuus valita haluttu ilmankosteusarvo digitaaliselta näytöltä, eikä vain minimi- ja maksimiarvon välillä. Sisäänrakennettu hygrostaatti hoitaa loput ja säätelee automaattisesti kompressorin tehoa ja kaksitehoista puhallinta. “Lisäksi laitteen näytöltä näkee  senhetkisen ilmankosteusarvon ja lämpötilan“, Rausch kertoo.

Tämän digitaalisen kosteusarvovalinnan ja hygrostaatin ansiosta voit säätää tarkalleen haluamasi ilmankosteusarvon ja säästät näin energiakustannuksissa.

Varoitusvalo syttyy kun vesisäiliö on täynnä. Laitetta voi käyttää myös ilman valvontaa, sillä kuivain sammuu automaattisesti vesisäilön ollessa täynnä. Mikäli laitetta käytetään pidempijaksoisesti ilman valvontaa, esim. kesämökillä, voi kosteudenpoistajaan liittää ulkoinen letku, joka vie lauhdeveden suoraan lattiakaivoon. Laitteessa on myös ns. Timer-toiminto, jonka ansiosta voit säädellä yksilöllisesti kuivausintervalleja.

Pieni mutta tehokas

TTK 105 S –kuivaimen kosteudenpoistoteho on jopa 30 litraa vuorokaudessa. Kuivaustilojen maksimikoko saa olla 90 m² tai 230 m³. Laite työskentelee ympäristössä, jonka suhteellinen kosteusprosentti on 30 %:n ja 100 %:n ja lämpötila  5 ja 35 °C:n välillä. Paras kuivausteho saavutetaan, kun tilan lämpötila on väh. 15 °C. Vesisäilöön mahtuu 5,2 litraa lauhdevettä. Laite painaa vain 14,5 kg ja on 50 cm korkea, joten sitä on helppo siirtää kätevän kantokahvansa ansiosta huoneesta toiseen. Ilmansuodatin on helppo pestä juoksevan veden alla.

Ilmankuivaimella TTK 105 S on nyt upea tutustumishinta: saat nyt lyhyen aikaa ilmankuivaimen hintaan 299,95 €, kun sen normaalihinta on 535,50 €!

Vaihtoehtoisesti ilmankuivaimen TTK 105 S voi tilata myös valmiiksi asennetulla käyttötuntilaskurilla. Lisähinta on vain 50,00 €.

Tartu nyt tilaisuuteen ja hanki itsellesi saksalaista laatutavaraa uskomattomaan alehintaan! Tämän hinta-laatusuhteen tarjoaa vain Trotec.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*