Vihdoin syksy! Vihdoin kotiaskareita Trotec-merkkilaatuisilla akkuruuvinvääntimillä ja akkupora-ruuvinvääntimillä.

Mikä on syksyä on parempaa aikaa korjata, parantaa tai kaunistaa talossa ja puutarhassa Kevät? Liian väsynyt! Kesä? Liian kuuma! Talven kylmyys? Kodin töiden aika on nyt, kesäloman ja joulukiireiden väliset kolme kultaista kuukautta. Ja mikä parasta: Voit aloittaa projektisi, sillä Trotec-merkkilaatuisten sähkötyökalujen valikoima sisältää käytännössä kaiken. Pisto- ja puukko- ja käsipyörösahasta hiomakoneeseen. Tai tänäisessä esimerkissä lyömättömän edulliset akkuruuvinvääntimet ja akkupora-ruuvinvääntimet.

Esittelemme kolmiosaisessa sarjassa työkaluja, joita tarvitaan eniten kodin ja puutarhan tehokkaissa töissä. Tänään vuorossa on tunnetut PSCS-sarjan akkuruuvinvääntimemme ja akkupora-ruuvinvääntimemme.Kaikissa PSCS-sarjan akkupora-ruuvinvääntimissä on tehokas vaihdettava litium-ioniakku, josta riittää virtaa pitkään. Akuissa ei ole muistiefektiä eivätkä ne purkaudu itsestään.Laitteen kolmiportainen merkkivalo ilmaisee akun lataustilan. Mukana toimitettava pikalatauslaite lataa akun tarvittaessa täyteen tunnissa.

PSCS-sarja akkuruuvinvääntimet

  • Akkuruuvinväännin PSCS 11-3,6V – ladattava kärkipalasäiliöruuvinväännin
    Ruuvaa aina johdottomasti tarvitsematta hakea sopivaa kärkipalaa. Trotec-akkuruuvinvääntimen PSCS 11-3,6V ei hakemisen ongelmaa, sillä tärkeimmät kärkipalat ovat aina käsillä integroidussa kärkipalasäiliössä. Vapauta akkuruuvinvääntimen akseli napin painalluksella ja pyöritä rumpu tarvittavat kärkipalan asentoon. Suurentava ikkuna helpottaa valintaa. Kärkipala ladataan takaa ja magneetti pitää sen paikallaan. Rummussa on valmiiksi kuusi yleisimmin käytettävää kärkipalaa, mutta voit tietenkin täyttää rumpuun myös valitsemasi kärkipalat – esimerkiksi 32-osaisesta lisävarustekärkipalasarjasta  Trotecilta. Mukaviin varusteisiin kuuluvat myös LED-työvalo, rungon pitävät kumitetut Softgrip-otepinnat, mukava suunnanvaihto ja käynnistyksenesto. Akkuruuvinväännin PSCS 11-3,6V maksaa normaalisti 31,21 €, nyt vain 19,95 €.

PSCS-sarja akkuporakoneet

PSCS-sarjan pikaistukka ja automaattinen karalukko mahdollistavat ruuvauskärkien ja poranterien nopean vaihdon. Automaattinen karalukko lisää turvallisuutta, sillä työkalut saadaan kiristettyä tiukemmin. Voit käyttää kaikkia tavallisia ruuvauskärkiä, kärjenpitimiä ja poranteriä, joiden varren halkaisija on 10 mm – PSCS 10-20V:een sopivat myös varret 13 mm:iin asti. Portaaton nopeudensäätö ja pikapysäytys, LED-työvalo sekä mukava suunnanvaihto ja käynnistyksenesto kuuluvat tietenkin kaikkien PSCS-sarjan akkupora-ruuvinväänninten mukaviin ominaisuuksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*