Digitaalinen yleismittari BE50 jännitteen, virran, kapasitanssin, resistanssin, taajuuden, lämpötilan ja pulssin kestosuhteen mittaukseen – jälleen saatavana.

Ammattilaisten päivittäiset toiveet täyttävä digitaalinen yleismittari BE50 on vihdoin jälleen saatavana. Sen käyttömahdollisuudet ovat optimaaliset muutakin kuin sähkön suureita mitattaessa: Tämä mittalaite soveltuu lukuisine ominaisuuksineen soveltuu yritystoimintaan tai puoliammattimaiseen käyttöön, sillä sen ominaisuuksiin kuuluu 11 mittaustoimintoa, automaattinen alueen valinta, lämpötilan mittaus K-kosketustunnistimella, hold-toiminto ja valaistu näyttö.

Hyödy tämän yleismittarin kaikista ominaisuuksia, kun mittaat esimerkiksi jännitettä, virtaa, kapasitanssi, resistanssia, taajuutta, lämpötilaa ja pulssin kestosuhdetta. Muut toiminnot sekä suojausluokat CAT III, CAT IV ja IP67 tekevät siitä ideaalisen käytännön kumppanin. Käytännöllisten ominaisuuksien lisäksi tiiviysluokan IP67 BE50 vakuuttaa myös erinomaisella työn laadulla ja kestävyydellä: Mittalaite ja -johdot on kaksoiseristetty ja suojausluokan II vaatimusten mukaiset. Tämä digitaalinen yleismittari on lisäksi erittäin iskunkestävä ja ehdottoman pöly- ja vesitiivis – ja sopii siten kovaan jokapäiväiseen käyttöön!

Neljä erityisen hyvää etua:

  • digitaalinen yleismittari, 11 mittaustoimintoa
  • erityisen kestävä ja tehokas
  • automaattinen alueen valinta
  • käyttöalueet CAT III 1000 V / CAT IV 600 V

Digitaalinen yleismittari BE50 – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään digitaalinen yleismittari BE50 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 72,89 €, nyt vain 39,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*