Kuumaliimapistoolissa PGGS 10-230V on integroitu lämpövaraaja, joten pistooli liimaa sekä johdollisena että johdottomana. Saatavana jälleen täsmällisesti syksyn askartelukauden alkaessa!

Liimaa pitävästi ja pysyvästi kaikkea, mitä mielestäsi kuuluu yhteen – kuumaliimapistooli PGGS 10-230V, joka on viimein jälleen saatavana. Onpa kysymyksessä liimaaminen, tiivistäminen, saumaaminen, askartelu tai koristaminen, pitävä liimaliitos valmistuu muutamassa sekunnissa ja tulos on varmasti siisti. Sen varmistavat liiman tarkan annostelun mahdollistava liimapuikon mekaaninen syöttö sekä integroitu tippalukko, joka estää tippumisen. Ja mikä parasta: Jos läheltä puuttuu pistorasia, integroitu lämpövaraaja, joten pistoolia voi käyttää myös johdottomasti.

PGGS 10‑230V:n elektronisesti säädettävä lämpöelementti lämmittää pistoolin nopeasti käyttövalmiiksi, ja 25 W:n jatkuva sulatusteho pitää työlämpötilan tasaisesti 200 celsiusasteena. Kuumaliimapistoolilla voi liimata muutaman minuutin lämpenemisen jälkeen pitävästi ja pysyvästi esimerkiksi puuta, muovia, tekstiilejä, kartonkia, nahkaa, korkkia, lasia, metallia, PVC:tä, mattoa, tiivisteitä ja keramiikkaa. Olet valmistautunut kunnolla syksyisen askartelun kaikkiin haasteisiin. Mikäli kahden metrin mittainen kaapeli osoittautuu liian lyhyeksi, tarjoamme erityisen nerokkaan ratkaisuun johdottomaan käyttöön.

Edut lyhyesti – kuumaliimapistooli PGGS 10-230V …

  • toimii myös johdottomasti. Integroidusta lämpövaraajasta riittää lämpöä noin puolen tunnin johdottomaan työskentelyyn. Laite ladataan asettamalla pitimeen tai liittämällä verkkokaapeli, ja LED ilmaiseen toimintavalmiuden.
  • liimapuikon mekaaninen syöttö mahdollistaa tarkan annostelun sekä liiman kohdennetun ja nopean levittämisen. Liiman palautus varmistaa puhtaan työskentelyn – integroitu tippalukko estää häiritsevät liimajäljet.
  • pistoolissa voidaan käyttää kaikkia tavallisia liimapuikkoja, joiden halkaisija on 11 mm ja pituus enintään 150 mm. Trotecin kuumaliimapuikkosarjan tarttuvat sekunneissa, joten liiman pitkää kuivumista ja liimattujen osien puristamista yhteen ei tarvita.
  • on erittäin joustava käyttää, sillä mukana toimitetaan vaihtosuulakkeita: Yleissuulakkeen lisäksi mukana tulee pitkä hienosuulake, jolla vaikeisiin kohtiin voidaan levittää pieniä määriä liimaa, sekä leveärakoinen suulake liiman levittämiseen suurille pinnoille esimerkiksi tiivistettäessä ja saumattaessa.
  • on erittäin turvallinen: Suulaketta ympäröi lämpösuojavaippa ja integroitutukisanka pitää pistoolin turvallisesti pystyssä telineen ulkopuolella. Kuumaliimapistoolin kompakti muotoilu ja ergonominen kahva, kuminen otepinta ja pien kokonaispaino mahdollistavat väsyttämättömän työskentelyn.

Kuumaliimapistooli PGGS 10-230 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa kuumaliimapistooli PGGS 10-230 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 20,78 €, nyt vain 14,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Saat kuumaliimapistoolin PGGS 10‑230V mukana hienosuulakkeen, leveärakoisen suulakkeen, yleissuulakkeen, kuusi väritöntä liimapuikkoa, tukisangan, laitepitimen ja tippakupin, kaapelin ja kuljetuslaukun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*