Vesi – elämämme

tro_blog_wasser-lyrik_banner

Vedellä on kirjoissa, tarinoissa ja runoissa tärkeä rooli. Vesi on yhtä kuin elämä, tuska, hedelmällisyys ja rikkaus. Ihminen ja vesi kuuluvat erottamattomasti yhteen, eikä ihme, sillä alkuperämme on vesi. Lähes jokainen meistä on kehittynyt 9 kuukautta sikiövedessä. 70 prosenttia ihmiskehosta on vettä; ja juuri siksi vedenjuonti on niin tärkeää. Raikkaasta vedestä voi nauttia Trotecin SecoSan Stickin ansiosta.

Elämän elementti

Vesi on arvokasta. Ennen se oli sidottuna myös raakaan työhön – veden kuljetus oli raskasta hommaa. Toisaalta vesi oli myös pyhää. Esimerkiksi Homeros kirjoittaa Odysseia-kirjassaan: ”Ympärillä oli metsikkö vettä rakastavia poppeleita. Ne oli istutettu ympyrän muotoon ja korkealta vuorenrinnettä pitkin vaahtosi kylmä vesi; korkeimmalla kohdalla oli alttari, jossa vaeltajat uhrasivat nymfeille”. Myös Goethen Faustissa siteerataan Thales Miletoslaista: ”Kaikkien asioiden perusta on vesi; vedestä kaikki tulee ja veteen myös kaikki palaa”. Saksalainen runoilija ja kirjailija Joseph von Eichendorff kertoo romanttisen kirkkaasta kuutamoyöstä. Hänen runossaan ”Hiljainen maa“ tunnelmaa ylläpitävät kohisevat purot ja hiljainen järvi syvällä pimeissä laaksoissa ja metsissä. Vesi on tässä kaiken romantiikan alku ja mittaamattomuuden symboli. ”Merenneito kivellä palmikoi kultaisia hiuksiaan, ajatteli yksin olevansa ja kauniisti lauloi. Hän lauloi laulamistaan puiden ja lähteen humistessa, kuiskien meille kuunvalossa syntyneitä unelmiaan.”

Tilaa kätevästi netistä

Kirjallisuus muistuttaa meitä: vesi on alkumme, vesi on arvokasta ja elintärkeää. Kaiken elämän perusta. Siksi tulisi muistaa pysähtyä hetkeksi ja juoda rauhassa lasillinen vettä. Parhaan laadun saat, kun säilytät vesijohtovettä yhdessä SecoSan Stickin kanssa. SecoSan-Stick sitoo hapen ja taistelee hopeaionien avulla bakteereita ja itiöitä vastaan – ihanteellinen apuväline esimerkiksi kesämökillä tai veneessä, missä vettä usein säilytetään kanistereissa.
Trotecin verkkokaupassa SecoSan Stick:ejä löytyy eri kokoisina eri vesimäärille. Esim SecoSan Stick 1 pitää 0,7 litraa vettä puhtaana ja on nyt kolmen kappaleen tarjouspaketissa hintaan 9,95 € ja kuuden kappaleen pakkauksessa hintaan 17,95 €. SecoSan Stick 2 pitää nimensä mukaisesti kaksi litraa vettä puhtaana ja on kahden kappaleen tarjouspaketissa hintaan 9,95 €. Tule tutustumaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*