Pakokaasuskandaali – miten sen voi välttää tulevaisuudessa

tro_blog_abgas-skandal_banner

Monet ovat viime päivien aikana pudistelleet päätänsä lukiessaan tästä autoteollisuuden pakokaasuskandaalista. Yhdessä on ihmetelty, miten tällainen voi olla mahdollista, ja eikö kukaan kontrolloi näitä asioita. Lisäksi on herännyt mietteitä, voiko asialle itse tehdä jotain, jos epäilee autonsa todellisia päästömääriä.

BG20-mittauslaitteella voit itse mitata autosi päästöt

Ehkäpä skandaalista on jotain hyötyäkin; ihmiset tiedostavat autojen päästöt paremmin ja ovat kiinnostuneita selvittämään itse oman autonsa päästömäärät. Tämä onnistuu helposti Trotecin häkämittarilla BG20. Tällä kätevällä mittarilla selvität hetkessä ympäristöilman tarkan häkäpitoisuuden (CO). Tiedät samantien, pitävätkö autosi päästötiedot paikkansa, vai onko korkea aika mennä korjaamolle. EU:n antamat raja-arvot CO:lle ovat: pakokaasunormien Euro 5 ja Euro 6 raja-arvo on 1000 ppm (ottomoottori) ja dieselmottoorien 500 ppm.

Näin se toimii

BG20 mittaa luotettavasti CO-arvoja välillä 0 – 1.000 ppm, ja arvo on selvästi luettavissa näytöltä ± 10 ppm:n tarkkuudella. Arvosta 35 ppm alkaen laite hälyttää äänellä, jonka intervalli lyhenee sitä mukaa, mitä suurempi CO-pitoisuus on ja 200 ppm:n kohdalla se hälyttää jatkuvasti. Hälytystason voi säätää mieleisekseen, omien raja-arvojensa mukaan.

Mittausarvojen lukeminen onnistuu myös huonossa valaistuksessa, sillä näyttö on taustavalaistu. Lisäksi mittariin voi tallentaa kymmenen mittausarvoa, käyttää maksimi- ja minimiarvoa sekä Hold-toimintoa. Laitetta on helppo käsitellä yhdellä kädellä.

Älä luule vaan ota selvää – BG20-mittarin avulla!

Laite soveltuu mainiosti myös hyvin tuotantohallien, työpajojen ja korjaamoiden ilmanlaatumittaukseen. Hyödynnä tarjoushintamme ja tilaa verkkokaupastamme nyt häkämittari BG20 hintaan 139,95 € (ovh 208 €) sis. Alv.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*