Siirrettävää talvilämmitystä, ohje 3/5 – sähkölämmitin

tro_blog_mobile-winterbeheizung-3_banner

Miksi ammattilaiset käyttävät mieluiten sähkölämmittimiä? Mikä on niiden tyypillisin käyttökohde? Miksi Trotecin sähkölämmittimet eivät tarvitse tulo- tai poistoilman aukkoja? Sarjamme kolmannessa osassa saat hyödyllistä tietoa aiheesta.

Miksi sähkölämmitin on ammattilaisten suosikki?

Selitys on yksinkertainen: ammattimaiset sähkölämmittimet ovat turvallisin, nopein ja helpoin lämmitysmenetelmä. Esimerkiksi rakennusprojekteissa, juhlateltoissa, varastoissa ja työpajoilla, laivoilla, kytkentäasemilla, eläintalleissa, autotalleissa sekä tilapäismajoituksissa. Lisäksi sähkölämmittimiä voi käyttää rakennuskuivauksen nopeuttamiseen yhdessä ilmankuivaimen kanssa.

Trotecin TDS– ja TEH-sarjan lämmittimiä voi käyttää joka paikassa sillä verrattuna öljy- ja kaasulämmittimiin, ne eivät kuluta happea eivätkä tuota polttokaasuja. Siksi tulo- ja poistoilman aukkoja ei tarvita, ainoastaan sopiva sähköliitäntä.

TDS-sarjan sähkölämmittimet

TDS- sarjan käytännölliset sähkölämmittimet ovat sataprosenttisesti Trotecin suunnittelua, muotoilua ja valmistusta. Sarja on suunniteltu pääsääntöisesti kiinteään lämmitykseen esim. rakennusteollisuudessa ja maataloudessa sekä erilaisilla elinkeinoaloilla. Sarjaan kuuluu seitsemän sähkölämmitintä, pienin on TDS 10 kahden kilowatin teholla ja suurin TDS 120, jonka teho on jopa 30 kilowattia.

Kaikissa TDS-laitteissa on sisäänrakennettu termostaattiohjaus ja moniportainen lämpötilansäädin, jota voi säätää tarpeen mukaan. Lisäksi laitteet on mahdollista kiinnittää tilaasäästävästi seinään tai kattoon esim. rakennuskontteissa, markkinakojuissa, kasvihuoneissa, pienissä halleissa ja autotalleissa, työpajoilla tai venevajoissa.

Ammattimaiset TEH-sarjan sähkölämmittimet

Myös tämä sarja on sataprosenttisesti Trotecin suunnittelemaa ja valmistamaa.
TEH-sarja sopii hyvin teollisuuden tarpeisiin ja konevuokraajille. Vaativaan käyttöön suunitellut TEH-laitteet voi myös pinota päällekkäin. Laitteissa on keskitetty kuuman ilman virtaus ja erittäin korkea puhallinteho, – esim. TEH 100-laitteessa 1.785 m³/h – joten suuretkin tilat lämpenevät nopeasti.

TEH-sarjan erittäin tehokkaat lämmityslaitteet – teho jopa 120 kW

TEH-sarjan lämmitysaggregaatit soveltuvat tiloihin, joissa tarvitaan erittäin suuria määriä lämmintä ilmaa ja joissa ei ole mahdollista käyttää öljylämmitintä. Nämä tukevat, saksalaisvalmisteiset lämmityslaitteet kestävät kovaakin käyttöä ja ne on suunniteltu erityisesti siirettäviin lämmitystarpeisiin suurissa tiloissa. Tehokkaat radiaalipuhaltimet puhaltavat jopa 9.000 m³ tunnissa, ja ilmankuljetusletkujen avulla ilmaa voidaan siirtää jopa 100 metrin etäisyyteen.

Haluatko tietää enemmän Trotecin sähkölämmittimistä?

Olemme sähkölämmittimien markkinajohtaja, niin myynnissä kuin vuokrauksessakin. Voit tilata kaikkia TDS-sarjan sähkölämmittimiä kätevästi verkkokaupastamme, jossa myös jokaisen tuotteen tekniset tiedot ovat luettavissa. TEH-sarjan lämmittimiä ja lämmitysaggregaatteja voit myös vuokrata tilapäiskäyttöön. Tutustu TKL-sivuihimme. Lisäkysymyksissä asiakaspalvelumme auttaa mielellään: online-fi@trotec.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*