Karkoita ikävät hajut

tro_blog_airgoclean_banner

Talon tai asunnon saneerauksen jälkeen tiloissa on usein ikävä haju. Lakkahöyryt leijuvat pitkään huoneissa. Myös maalit, liima ja vasta petsattu puu tuottavat hajuja. Remontin jälkeen tekee kuitenkin mieli muuttaa sisään samantien tai vastaavasti vuokrata asunto pikimmiten. Heitä siis hyvästit hajuille: Trotecin ilmanpuhdistimella AirgoClean 105 S. Sen aktiivihiili- ja True HEPA -suodattimien tehokas yhdistelmä poistaa ilmasta luotettavasti ja nopeasti haitalliset aineet.

Karkoita ikävät hajut

Oman asunnon kunnostus saattaa olla haastavaa. Esimerkkeinä tulipalon jälkeiset korjaukset, homeenpoisto tai asunnon yleinen modernisointi sekä ”kasvojen kohotus”. Seinärakenteiden avaaminen, putkien uusiminen, väliseinien purkaminen, uusien seinien muuraaminen ja lattioiden päällystäminen kestää viikkoja tai jopa kuukausia. Kunnostustöihin kuuluvat myös seinien tapetointi ja maalaus, ovenkarmien lakkaaminen, luonnonkivien kyllästäminen sekä huonekalujen ja palkkien peittaaminen. Porattaessa, hiottaessa, jyrsittäessä ja sahattaessa vapautuu paljon pölyä laatoista ja tiilistä sekä pienen pieniä puuhiukkasia, jotka jäävät ilmaan. Maaleista, lakoista ja petseistä vapautuu epämiellyttäviä ja usein myös haitallisia höyryjä.

Torju haitalliset höyryt

Työskentelyn aikana hengitystiet suojataan luonnollisesti naamareilla. Terveyshaitat uhkaavat kuitenkin vielä remontin valmistumisenkin jälkeen. Täytyy siis tuulettaa hyvin ja odottaa kärsivällisesti, kunnes höyryt ovat poistuneet: terveys vaarantuu, jos muuttaa heti sisään höyryjen keskelle. Mutta juuri valmistunut remontti ja kodin uusi ilme tekevät kuitenkin odottamisen vaikeaksi. Haluat tietenkin päästä sisustamaan ihania uusia tiloja ja nauttimaan niistä. Jos asunto tai talo on tarkoitus vuokrata, kärsivällisyyttä vaaditaan yhtä lailla. Isolla rahalla kunnostetut tilat halutaan saada tuottamaan mahdollisimman pian. Tässä tapauksessa hyvä neuvo ei ole kallis, se on nimittäin AirgoClean! Trotecin täysautomaattinen ilmanpuhdistin AirgoClean 105 S on juuri tarvitsemasi laite.

Täydellinen paketti

AirgoClean-ilmanpuhdistin 105 S tuo raikkaan ilman sisään ja poistaa haitalliset aineet. Näin yksinkertaista se on! Laitteen erinomainen aktiivihiili- ja True HEPA -suodatinjärjestelmä suodattaa 99,7 prosenttia kaikissa ilman mukana kulkeutuvista haitallisista aineista – täysautomaattisesti, energiaa säästäen ja hiljaisesti. Laite puhdistaa jopa 30 neliömetrin kokoisten tilojen ilman nopeasti ja tehokkaasti. Erinomaisena etuna on vielä suodattimien vaihto erittäin helposti ilman työkaluja. AirgoClean 105 S toimii saneerauksen jälkeen kätevästi itsekseen, ja tilat ovat näin nopeasti muuttovalmiit.

Etusi

  • kaksivaiheinen huoneilman suodatinjärjestelmä, jossa on aktiivihiili-esisuodatin ja True HEPA -suodatin
  • tarkat anturit mahdollistavat energiaa säästävän automaattisen toiminnan
  • näyttö ilmanlaadulle ja suodattimen vaihdolle
  • ajastin ja lepotila
  • ohjaus kaukosäätimellä
  • suodattimen vaihto ilman työkaluja
  • ihanteellinen hinta-laatusuhde

Tilaa ilmanpuhdistin AirgoClean 105 S: nyt vain 179,95 € sis. alv. Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*