Varmasti kuivaa!

tro_blog_entfeuchtung-einsatzfahrzeuge_banner

Jäteautojen perusteellinen puhdistus painepesurilla kuuluu rutiininomaisiin huoltotehtäviin. Huolto on suoritettu loppuun vasta kunnon kuivauksen jälkeen, sillä kosteisiin ajoneuvoihin voi tulla korroosiota ja muita vaurioita. Pelaa varman päälle ja hanki kuljetuskalusteillesi teollisuuskuivain Trotecin DH-sarjasta!

Taatusti kuivaa!

Jätteet eivät ole pelkkää roskaa vaan niitä voi myös hyödyntää. Nykyään ihmiset osaavatkin jätteiden oikeaoppisen lajittelun. Jäteautot hakevat ja vievät lajitellut jätteet jatkokäsittelyyn.
Autojen puhdistuksen yhteydessä ei tule unohtaa kuivausta, sillä jos märkä ajoneuvo seisoo viileässä autotallissa, siihen saattaa muodostua korroosiota. Metalliosat ruostuvat, tekniikka kärsii kosteudesta ja istuimet alkavat haista.

Teollisuuskuivain hoitaa homman loppuun asti

Te puhdistatte ajoneuvot painepesurilla ja me hoidamme loput. Trotec tarjoaa kuljetuskalustolle erittäin tehokkaita ja kestäviä DH-sarjan teollisuuskuivaimia. Ne ovat kiinteästi asennettavia ja kuivattavat huoneilman lisäksi myös kosteita pinnat. Näin ajoneuvot, peräkärryt ja muut lisävarusteet ovat hetkessä perusteellisen kuivia.

Investointi kuivauslaitteisiin kannattaa, sillä DH-sarjan kuivaimet säilyttävät ajoneuvojen arvon. Ne kuivattavat luotettavasti myös alhaisissa lämpötiloissa.

Vakuuttavia yksityiskohtia

  • Erittäin korkea kosteudenpoistoteho
  • Luotettava suojaus korroosiota vastaan
  • Kiinteä asennus, luotettava toiminta niin alhaisissa kuin korkeissakin lämpötiloissa
  • Heti käyttövalmis
  • Täysautomaattinen, helppo huoltaa ja käyttää
  • Lämmön talteenotto – säästää energiaa

Suojaa ajoneuvosi vaivattomasti – tietenkin Trotecin laadukkailla tuotteilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*