Parasta huoltoa parhaalla tekniikalla

tro_blog_klassikwelt_banner

Sekä rakas harrastus että bisnes: se oli mottona Klassikwelt-messuilla Bodenseellä kesäkuussa 2015. Messuilla oli mahdollista nauttia tyylikkäästä harrastuksesta ja suositusta kaupankäynnistä kolmen päivän ajan: vanhoista arvoautoista eli oldtimereistä.

Historiallisia aarteitaan esittelemässä oli niin tuotteiden ja palveluiden tarjoajia kuin myös autokerhoja ja yksityishenkilöitä. Myös Trotec oli paikalla esittelemässä uusia DH-VPR-sarjan ilmankuivaimiaan, joitten avulla oldtimerit on helppo pitää kunnossa!

Parasta huoltoa parhaalla tekniikalla

Oldtimerit ovat muutakin kuin vain kauniita, vanhoja autoja; ne edustavat arvokkuutta, elämänlaatua ja kertovat omistajansa tyylistä.
Oldtimer-fanit ja asiantuntijat pääsivät vaihtamaan ajatuksiaan Klassikwelt-messuilla, jotka pidettiin 12-14 kesäkuuta Bodenseellä. Paikalla oli yli 800 esittelijää 14 eri maasta. Messuille odotettiin kymmeniätuhansia vieraita.

Trotec säilyttää auton arvon

Oldtimereiden arvo halutaan säilyttää, ja tässä Trotecin korkealaatuisilla ilmankuivaajilla on tärkeä rooli. Kun ajosta märkä oldtimer ajetaan takaisin talliin, on tärkeää huolehtia kuivauksesta, jottei arvokkaaseen autoon pääse muodostumaan ruostetta. Korroosiovaara uhkaa myös aurinkoisena päivänä, mikäli ilmankosteus on korkeampi kuin 50 %. Tehokas ilmankuivain autotallissa pitää huolta arvoautosta ja korroosion loitolla.

Tyylikästä huoltoa

Messuilla esitetyt Trotecin uudet DH-VPR-sarjan ilmankuivaimet ovat ihanteellisia autotalliin. Uudet mallit ovat tehokkaita kaunottaria, jotka tyylikkään muotoilunsa ansiosta sopivat täydellisesti arvoauton talliin. Trotecin kuivainten ansiosta museoauton kauneus ja arvo säilyvät vuodesta toiseen. Tutustu tuotteisiimme tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*