Valmistaudu hyvin kesäkauteen: Adapteri tai ikkunasuulake helpottaa siirrettävien ilmastointilaitteiden poistoilmaletkujen asennusta

Onko sinulla jo siirrettävä ilmastointilaite? Onnittelut! Vai harkitsetko sellaisen ostamista ennen ensimmäistä helleaaltoa? Hienoa, sillä löydät laajasta valikoimastamme varmasti juuri sopivan laitteen. Kummassakin tapauksessa sinun kannattaa siirrettävän ilmastointilaitteen käyttäjänä hankkia samalla kätevä lisävaruste – meidän poistoilmaletkun adapterimme, jota kutsutaan myös ikkuna-adapteriksi tai ikkunasuuttimeksi. Adapteri nimittäin helpottaa huomattavasti poistoilmanletkun ohjaamista ulos: Joko kallistetusta ikkunasta tai Trotec-ikkunatiivisteestä AirLock 100 / 1000.

Jos olet jo vetänyt ilmastointilaitteesi poistoilmaletkun ulos avoimesta ikkunasta, tiedät kiinnittämisen hankaluudet. Ja osaat arvostaa käytännöllistä poistoilmaletkun adapteriamme. Se nimittäin helpottaa huomattavasti ilmastointilaitteiden poistoilmanletkun ohjaamista ulos. Adapterin suuri aukko kiinnitetään helposti poistoilmaletkun ympärille ja kapeneva työnnetään kallistetun ikkunan raosta tai Trotec-ikkunatiivisteen AirLock 100 / 1000 läpi.

Adapteri sopii ilman apuvälineitä poistoilmaletkuihin, joiden läpimitta on 142-148 mm. Jos ilmastointilaitteen poistoilmaletku on Ø 150-160 mm, lisäksi tarvitaan letkunkiristin. Niitä on tietenkin saatavana erikseen valikoimassamme.

Poistoilmaletkun adapteri – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään käytännöllinen poistoilmaletkun adapteri ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 19,94 €, nyt vain 14,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*