UUTTA Paineletku, jonka pituus on 15/25 metriä: vankat imuletkut käyttöveden pumppaamiseen tarkoitettuihin pumppuihin

Kaikissa puutarhan kasteluun ja käyttöveden pumppaamiseen liittyvissä asioissa kannattaa käyttää todistetusti laadukasta tuotemerkkiä. Tämä koskee yhtä lailla syvien kaivojen pumppuja ja talousvesilaitoksia kuin käyttöveden pumppauksen imuletkujen valintaa.  Trotecin korkealaatuisia paineletkuja, joissa on integroitu polyesterikuituvahvisteinen tekstiilivahvike, suositellaan erilaisiin kodin ja puutarhan käyttösovelluksiin. Ja mikä parasta: Paineletkuja voidaan käyttää ongelmitta kaikkien yleisten pumppujen kanssa, joissa on oikea adapteriliitäntä.

Trotecin paineletku vastaa ristikudoksensa ansiosta tiukimpiinkin käytettävyys- ja materiaaliturvallisuusvaatimuksiin, ja se soveltuu täydellisesti käyttöveden pumppaamiseen. Trotecin paineletkut keräävät pisteitä erityisesti maksimaalisella asennusjoustavuudellaan ja samalla erinomaisella taivutuksen kestävyydellään, jota jäykillä putkijärjestelmillä ei voida saavuttaa. Letkut eivät jää millään alueella jälkeen tavanomaisista vesiputkista. Trotecin paineletkujen käyttöpaine ja paineenkesto on 10 baria ja maksimipaine 32 baria, joten ne kestävät helposti pumppujen ja nesteensiirtojärjestelmien tavanomaisen paineen.

Sopiva pituus joka käyttötarkoitukseen

Tärkeimmät kriteerit letkua ostettaessa ovat letkun halkaisija ja pituus. Kuten putkijärjestelmätkin, myös paineletkut on suhteellisen helppo liittää toisiinsa pitkien ja monimutkaisten letkujärjestelmien rakentamiseksi. Tarvittavia letkunkiristimiä ja sopivia liittimiä pumppuihin ja kodin vesijärjestelmiin on saatavana erikoisliikkeistä.

15/25 metrin paineletku – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään laadukas paineletkusi ajankohtaiseen tarjoushintaamme:

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 21

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*