UUSI Ilmanjäähdytin ja lämpöpuhallin PAE 19 H: 4-in-1-monitoimilaite jäähdyttää ilmaa, 2000 watin lämpöteho, raikastaa ja kostuttaa – mukana kaukosäädin

Viimein laite kokovuotisilla ilmastotoiminnoilla. Kesällä tai talvella, koleana keväänä tai lämpimänä syksyn – jäähdytyksen, lämmityksen, kostutuksen ja raikastuksen erinomainen yhdistelmämme hellii koko vuoden säädellyllä hyvinvointisisäilmalla. 4-in-1-monitoimilaite PAE 19 H toimii kesällä helposta tuovana ilmanjäähdyttimenä ja talvella tehokkaana lämpöpuhaltimena. Tuuletin syrjäyttää seisovan ilman raikkaalla tuulella ja ilmankostutin vähentää viimeistään seuraavana syksynä ilmassa kulkeutuvien virusten tartuttamisen vaaraa.

Monitoimisena sisäilman parantajana PAE 19 H jäähdyttää, lämmittää, raikastaa tai kostuttaa enintään 20 m² kokoisia sisätiloja – yksinkertaisesti napin painalluksella ja käytöstä riippuen yhdistetyillä tai yksittäisillä toiminnoilla. Kun valitset käyttötavan ’ilman jäähdytys’, kolminopeuksinen puhallin ja jopa 118 m³/h ilmateho tuottavat raikkaan viileän ilmavirran kesäkuukausina, ja talvella toiminto ’lämmitys’ varmistaa enintään 2000 watin tehollaan kotoisan lämpimän ilmapiirin. Laite on myös tehokas ilmankostutin, joka luo miellyttävän sisäilmapiirin. Kuiva lämmitysilma voi ärsyttää hengitysteitä, kuivata ihoa ja saada silmät ärtymään. Hyvä tietää: Virusten lisääntymien sisäilmassa vähenee, kun ilmankosteus on 40 – 60 %.

Näin se toimii

PAE 19 H:n toiminta perustuu kaikkien siirrettävien ilmanjäähdytinten tavoin luonnolliseen haihdutukseen – ilman kemikaaleja, sähköä syövää kompressoria ja häiritseviä poistoilmaletkuja. Ilmanjäähdytin käyttää hyväksi havaittua hunajakennotekniikkaa: Kennosuodatin tarjoaa veden kyllästämänä erityisen hyvät haihtumisominaisuudet, koska sen avoin rakenne jäähdyttää luonnollisesti sen läpi kulkevaa ilmaa.

PAE 19 H haihduttaa 0,6 litraa tunnissa, joten 4 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 6 tunnin ajan. Jäähdytystehoa voidaan myös lisätä mukana toimitetulla kylmävaraajalla tai jääpaloilla. Syksyllä ja talvella PAE 19 H:n suuri lämpöteho pitää tilaa tilat myös optimaalisesti kostutettuina. Laite vaikuttaa ilmankostuttimena 0,6 l/h kostutustehollaan, joka pitää sisäilman kosteuden optimaalisella 40 – 60 % alueella.

Mukavasti varustellun Aircooler PAE 19 H:n moderneja toimintoja ovat esimerkiksi ilman jäähdytys, termostaattiohjattu lämmitys, ilman raikastus, tuuletus, 3 puhaltimen nopeutta, kääntötoiminto, yötila ja 8 tunnin ajastin. Laitetta voidaan säätää selkeästä paneelista tai mukavasti kaukosäätimellä.

Nopeaa siirtämistä varten 4-in-1-ilmanjäähdyttimessä on äänettömät, pehmeästi liikkuvat pyörät, jotka soveltuvat kaikilla alustoilla käytettäväksi, ergonominen kantokahva ja upotettu säilytyssyvennys infrapunakaukosäätimelle.

Neljä erityisen hyvää etua:

  •  4-in-1-ilmanjäähdytin ja lämpöpuhallin: ilman jäähdytys, lämmitys, raikastus, kostutus
  • kaksi tehoporrasta (1400 W / 2000 W)
  • etukäteen valitun lämpötilan älykäs ja tehokas termostaattisäätö (22/29/36 °C)
  • hunajakennotekniikkaan perustuva luonnollinen ilmanjäähdytys

Aircooler PAE 19 H – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmanjäähdytin PAE 19 H ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 312,55 €, nyt vain 199,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Mukana toimitetaan yksi kylmävaraaja ja infrapunakaukosäädin

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 25

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*