UV-Torchlight 15F – lamppuun sopiva suodatin

tro_blog_uv-torchlight_banner

UV-Torchlight 15F on suosittu taskulamppu UV-vuodontarkastuksissa, sillä pienestä koostaan huolimatta se on erittäin tehokas. Tähän lamppuun on nyt myös saatavilla suodatin, joka suodattaa pois kaiken näkyvän valon. Tämä on erittäin käytännöllinen etu teollisuuden vuodontarkastuksissa.

UV Torchlight 15F säteilee 365-nm:n UV-säteilyn lisäksi myös pienen määrän valkovaloa. Huonosti valaistuilla alueilla tästä näkyvästä valosta on hyötyä. Mutta kun tarkastellaan pieniä halkeamia lähietäisyydeltä, saattaa valkovalon osuus aiheuttaa ylisäteilyä, jolloin pienimmät halkeamat jäävät kenties huomaamatta. Sen vuoksi tarjoamme nyt lisävarusteena sopivan suodattimen. Se suodattaa näkyvän valon kokonaan pois, joten tutkittavaan kohteeseen osuu ainoastaan UV-valo, jonka spektrialue on 365 nm.

Joustavaa käyttöä

Suodattimen käyttö on erittäin yksinkertaista ja hyvin suunniteltua. Se ruuvataan kiinni lamppuun ja varmistetaan vielä sivuruuveilla. Parasta asiassa on se, että suodattimen lasin voi nostaa ylös. Näin voidaan tarpeen mukaan tutkia vuotokohtia joko suodattimella tai ilman, tarvitsematta erikseen irrottaa suodatinta.
Suodatin ei vaikuta millään lailla UV-lampun tehoon ja tarkennuslasia voi yhä kohdentaa portaattomasti pistevalosta kokonaisvaloon, mikä tekee UV-lampusta niin monipuolisen.

Tarpeellinen lisävaruste: UV-Torchlight 15F-lampun suodatin

Tilaa nyt uusi suodatin edulliseen hintaan 36 € sis. Alv.

Mikäli sinulla ei vielä ole UV-paikannuslamppua tai haluat toisenkin, kannattaa nyt tilata UV-Torchlight 15F. Se maksaa Trotecin verkkokaupassa nyt vain 169,95 € (ovh 241,80 €) sis. Alv!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*