UUTUUS videoskooppi VSC206 teollisuustarpeisiin on nyt saatavilla!

tro_blog_videoskop_banner_fi

Meillä on kaksi hyvää uutista. Ensimmäinen: nopeutetun valmistuksen ansiosta uusi tarkistuskamera VSC206 on nyt jo saatavilla, eikä vasta viikolla 42, kuten aiemmin ilmoitimme. Toinen: DEAL-alennuksemme (”odota ja säästä”) on silti voimassa viikolle 42 asti!

Tässä tapauksessa voimme sanoa, ”säästä ilman odottamista“. VSC206 sopii täydellisesti vaikeisiin ja haastaviin epäsuoriin tarkastuksiin lähes kaikilla teollisuuden aloilla. Langattomassa laitteessa on veitsenterävä kuvalaatu ja käyttäjäystävällinen järjestelmä.

Tarkistuskameran anturi taipuu joka suuntaan, ja sitä ohjataan portaattomasti ohjaussauvalla (joystick). Sen titaanipäällysteinen kamerapää  kääntyy joka suuntaan tarkistaen kattavasti koko tutkittavan alueen. Äärimmäisen tukeva, moniseinämäinen sondi jaloteräs-lankaverkosta ja teräskierteisestä polyuretaanista mahdollistaa suurimman mahdollisen joustavuuden ja samalla suuren vääntölujuuden.

Erittäin tehokas, moninkertainen LED-valaistus ja terävä VGA-LCD-näyttö tekevät kuvista selviä ja kirkkaita teollisten vaatimusten mukaisesti. Yksittäiset kuvat tai kokonaiset videot voi tallentaa mukana toimitettavalle SD-kortille.

Videoskoopin ohjauskahva painaa vain 300 g, joten sen pitempikestoinen käyttö onnistuu vaivatta. Kestävä ABS-runko sopii vaativiinkiin teollisuusolosuhteisiin. Suojaavat materiaalit kriittisissä kohdissa estävät iskuvaurioita tai pölyn ja roiskeveden sisääntunkeutumisen.

Erinomaisia ominaisuuksia:

  • kannettava, kevyt, kestävä
  • kamerapää kääntyy portaattomasti joka suuntaan
  • LED-teknologia – vähemmän sähkönkulutusta ja lämmöntuotantoa verrattuna tavalliseen valaistukseen
  • valokuvaa ja videoi

Videoskooppi VSC206 – nyt tarjouksessa ja heti toimitusvalmis

Tutustu verkkokaupassa uutuustuotteeseemme VSC206 ja hyödy tarjoushinnasta. Tilaa nyt, saat tuotteet viikon sisällä ja maksat vain 2.350 € (ovh. 2.474 €) sis. Alv. Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*