Siirrettävää talvilämmitystä, ohje 2/5 – piipullinen öljylämmitin

tro_blog_mobile-Winterbeheizung2_banner

Sarjamme toisessa osassa käsittelemme piipullisia, eli epäsuoraan lämmittäviä öljylämmittimiä.
Kerromme mitä eroa on piipullisella ja piiputtomalla, ja mihin käyttötarkoituksiin piipullinen öjylämmitin soveltuu. Markkinajohtajana meillä on suuri valikoima eritehoisia lämmittimiä – myös vuokrauskäyttöön.

Jokaiseen lämmitystarpeeseen löytyy ihanteellinen lämmitin

Rakennustyömaiden, työpajojen, varastojen tai tuotantohallien lämmitykseen löytyy varmasti sinulle sopiva piipullinen öljylämmitin. Pienin lämmitin, IDE 20, jonka lämmitysteho on 20 kW ja ilmamäärä 600 m³/h, soveltuu pienimuotoiseen lämmitykseen, kun taas suurin laitteemme, öljylämmityskeskus ID 2000 puhaltaa kuumaa ilmaa jopa 25.100 m³/h tehon ollessa 345 kW. Lisäksi vuokrauskäyttöön löytyy vielä WH 500, jonka lämmitysteho on nimensä mukaisesti 500 kW. Se soveltuu esimerkiksi hätälämmitykseen teollisuudessa tai rakennuksissa, missä lämmitys on pettänyt. Kaikilla näillä laitteilla on sama periaate …

Piipullinen öljylämmitin

Epäsuoraan lämmittävät öljylämmittimet soveltuvat tiloihin, joissa on rajoitettu tuuletus, mutta joissa oleskelee ihmisiä ja/tai eläimiä. Lisäksi ne ovat hyvä valinta rakennuskuivauksen nopeuttamiseen tai tiloihin, joissa voi olla palovaara.

Näissä lämmittimissä lämmitettävä ilma on erotettu kokonaan polttokammiosta. Ilma lämpenee, kun se kulkee lämmönvaihtimen ohi. Puhallin puhaltaa lämmitetyn ilman tiloihin ja kuljettaa palotuotteet piipun kautta ulkoilmaan. Se, joka haluaa puhdasta ja lämmintä ilmaa, hankkii itselleen piipullisen öljylämmittimen.
Toisin kuin suoraan lämmittävässä öljylämmittimessä, palotuotteet ja vesihöry eivät päädy huoneilmaan.

Oletko kiinnostunut epäsuoraan lämmittävistä, eli piipullisista öljylämmittimistä?

Trotecilta löytyy oikea lämmitin joka tarpeeseen. Voit tilata aina lämmittimen ID 2000 (345 kW) asti verkkokaupastamme. Siellä tuotteista on tarkat kuvaukset. Mikäli sinulla on väliaikasta tarvetta lämmittimille, joiden teho on 110 kW – 500 kW, voit tiedustella niitä englanniksi vuokrausyksiköstämme TKL puhelinnumerosta +49 2452 962 160.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*