UUTUUS UV-taskulamppu 6F – kompakti taskulamppu, 12 teholediä ja UV-aallonpituus 365 nanometriä

Täydellinen aalto: UV-taskulampun 6F tehokkaan UV-valon 365 nanometrin aallonpituus mahdollistaa monia käyttötarkoituksia. Vaikka matkoilla henkilötodistusten ja setelien turvamerkintöjen nopean ja mukavan tarkastuksen UV-valolla. Tai putkien nestevuotojen paikannuksen ajoneuvoista tai kotiasennuksista. Tai taide-esineisen poikkeavuuksien tutkimisen. Kompakti UV-valaisiin sopii tietenkin optimaalisesti myös öiseen geokätköilyyn.

Kevyt, kestävästä alumiiniseoksesta valmistettu UV-taskulamppu 6F on yleiskäyttöinen UV-LED-taskulamppu vapaa-aikaan tai työhön. Sen erittäin puhdas 365 nanometrin UV-spektri on juuri oikealla UV-säteilyalueella moniin yleisiin tarkoituksiin. Alle 10 cm:n mittainen UV-taskulamppu 6F mahtuu pieneenkin taskuun, ja mukava katkaisin on lampun päätytulpassa.

Näin se käy

UV-taskulamppu 6F soveltuu moniin tarkastuksiin tai myös geokätköilyyn. Maksimaalinen säteilyintensiteetti on 365 nm, joka on monien fluoresoivien vuodonetsintänesteiden tai materiaalintarkastusjauheiden optimaalinen heräteaallonpituus. Leveä säteilykeila ja selvästi suurempi kantama saavat suuretkin fluoresoivat pinnat näkymään jopa normaaleissa valaistusolosuhteissa.

Kevyt ja kestävä alumiinikotelo tekee UV-LED-taskulampusta monikäyttöisen seuralaisen. Kokonaisteholtaan 1 W:n 12 voimakkailla suurteholedillä voi tarkastaa suuria pintoja – eikä mitään jää huomaamatta. Kompaktin UV-taskulampun 6F pinnasta saa pitävän otteen, ja lamppu mahtuu ongelmitta housuntaskuun. UV-taskulampun virtalähteenä on kolme 1,5:n AAA-paristoa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • ultravioletti-LED-tekniikka, 1000 mW ja 365 nm aallonpituus
  • UV-valon optimaalinen tehollinen aallonpituus moniin käyttötarkoituksiin
  • 12 suurtehoisen UV-suojana kirkas naarmutusta kestävä linssi
  • moderni LED-tekniikka kuluttaa vähän virtaa

UV-taskulamppu 6F – edullista merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi UV-taskulamppu 6F ajankohtaiseen tarjoushintaamme vain 20,78 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*