Likavesiuppopumppu TWP 11000 ES: jopa 20 000 litraa tunnissa pumppaava valtava tehokas jaloteräspumppu – jälleen saatavana!

TWP 11000 ES tyhjentää tai siirtää 20 litraa vettä tunnissa. Määrä vastaa yli 130:a hyvin täytettyä kylpyammetta. Tai minuutissa 333 litraa, joka on kahden kylpyammeellisen vesimäärä – siis täysi kylpyammeellinen 30 sekunnin välein! Vedessä on muuten jopa 25 mm:n kokoisia likahiukkasia. Likavesiuppopumpulla onkin tarkoitus sekä pumpata lampien, pihakaivojen säiliöiden vettä että tyhjentää tulvineita kellareita ja asuintiloja. Jaloteräspumpun kestävä pesä on keskimääräistä pitkäikäisempi eikä tarvitse huoltoa – ja hinta on lyömättömän edullinen!

Likavesiuppopumppu TWP 11000 ES vakuuttaa kestävällä rakenteellaan ja suurtehopumpputekniikallaan siirtäessään suuria vesimääriä myös jatkuvassa käytössä. Uppopumpun kotelointiluokka IPX8, joten se on monipuolisinen käyttömahdollisuuksineen kunnianhimoisten harrastepuutarhurien, kiinteistönhoitajien, pientalon omistajien ta yrittäjien korvaamaton apuväline.

Kaikki edut lyhyesti – TWP 11000 ES …

  • pumppaa 1100 W:n tehollaan jopa 20 000 litraa vettä tunnissa. Näin jaloteräspumpulla voidaan pumpata nopeasti suuriakin määriä likaista vettä, jossa on enintään 25 mm:n kokoisia likahiukkasia. TWP 11000 ES:n upotussyvyys on 7 metriä. Pumppu soveltuu siten veden ottoon lähes kaikista vesivarastoista.
  • uimurin ohjaama jaloteräspumppu aloittaa pumppaaminen, kun veden korkeus on 50 mm, ja pumppaa, kunnes 40 mm:n enimmäisimusyvyys saavutetaan. Uppopumppua voidaan käyttää myös manuaalisesti, jolloin käynnistys- ja pysähtymissyvyys säädetään yksilöllisesti. Pumpun rungon käytännöllinen uimurikytkimen lukitus mahdollistaa käynnistys- ja pysäytyskorkeuden yksilöllisen säätämisen tietyllä alueella. Kun uimurikytkin lukitaan paikalleen, likavesipumppu pumppaa vettä jatkuvasti.
  • käytännössä rajattomasti käyttömahdollisuuksia: Puutarhaletku, putkisto tai kastelujärjestelmä – onnistuu, sillä uppopumppuun voidaan liittää eri kokoisia letkuja, putkia tai pikaliitäntäjärjestelmiä, kierteellisiä ja kierteettömiä. Tarvittava adapteri eri kokoisille liitännöille toimitetaan pumpun mukana.
  • Letkut, putket tai pikaliittimet voidaan kiinnittää helposti pumppuun 360°-kulma-adapteriin Quick-Connect-liitännällä ja säätää joustavasti asentoon 360°. Napsauta kiinni ja irrota työn jälkeen nappia painamalla. TWP 11000 ES:n liitäntämahdolliset:
    • letkuliitäntä, sisäläpimitta 25 mm tai 38 mm
    • letku- tai putkiliitäntä, sisäkierre G1″/DN25 tai G1½”/
  • on mukava kantaa: Pumpun runkoon integroitu kantokahva helpottaa jaloteräksisen uppopumpun siirtämistä. Lujaan kahvaan voi myös kiinnittää pumpun mukana toimitettavan nailonköyden (10 m), jonka varassa pumpun voi laskea kaivoihin, säiliöihin tai muihin altaisiin.

Likavesiuppopumppu TWP 11000 ES – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi likavesiuppopumppu TWP 11000 ES ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisi 93,72 € , nyt vain 49,99 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Uppopumpun TWP 11000 ES tulee kavennusadapteri, 360°-kulma-adapteri ml. pikaliitin sekä 10 m pitkä nylon-köysi pumpun laskemista varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*