Syväkaivopumppu TDP 5500 E, upotusyvyys 20 metriin asti, tuotto jopa 6000 l/h ja suurin nostokorkeus 58 metriä. Jälleen saatavana!

Viime kesät olivat paitsi erittäin helteisiä, myös äärimmäisen vähäsateisia. Kun kasvukausi alkaa kotipuutarhassa, tarvittaneen jälleen lisäkastelua. Se maksaa, sillä vesijohtovesi on kallista. Ja kallistuu edelleen. Siksi ratkaisuehdotuksemme: Säästä vesijohtovettä – kastele puutarha sen sijaan oman tonttisi maksuttomalla pohjavedellä. Erittäin helposti syväkaivopumpulla TDP 5500 E!

Syväkaivopumput, esimerkiksi TDP 5500 E Trotecilta ovat erityisesti suunniteltuja ja tehokkaita uppopainepumppuja. Niiden erityinen rakenne ja laadukas tekniikka mahdollistaa käytön erittäin kapeissa porakaivoissa, joiden halkaisija on 11 cm tai suurempi. Syväkaivopumppua voidaan muuten käyttää talousvesikustannusten säästämiseen, esimerkiksi paljon vettä kuluttavaan konepesuun ja wc:n huuhteluun. Syväkaivopumppu TDP 5500 E:n integroitu likasihti poistaa likahiukkaset vedestä.

Kaikki edut lyhyesti – syväkaivopumppu TDP 5500 E …

  • pumppaa puhdasta vettä kaivoista, kuiluista tai muista syvistä vesilähteistä. TDP 5500 E:n suurin paine on 5,8 baaria, suurin nostokorkeus 58 metriä ja upotussyvyys jopa 20 metriä. 550 watin tehoinen pumppu pumppaa jopa 6 000 litraa käyttövettä tunnissa.
  • halkaisijaltaan vain 10 cm:n pumppu mahtuu vähintään 11 cm:n porareikiin.
  • kokovuotiseen käyttöön suunnitellussa pumpussa on jaloteräksinen likasihti, joka suojaa jopa 0,2 mm kokoisilta likahiukkasilta, takaisinvirtauksen estävä takaiskuventtiili ja lämpösuojakatkaisin.
  • mukana toimitetaan 23 metriä pitkä vedenalainen kaapeli, joka mahdollistaa pumpun mukavan virran syötön. Pumpun rungon yläpuolella on kaksi kätevää korvaketta, joihin kiinnitetyllä köydellä pumpun voi laskea mukavasti veteen. Ulkoisen kytkentärasian katkaisijoineen voi asentaa turvallisesti kauas käyttöpaikasta.
  • laadukas työ varmistaa ongelmattoman ja pitkäaikaisen toiminnan myös jatkuvasti veteen upotettuna. Pumpun luja ruostumaton teräpesä suojaa tehokkaasti TÜV-hyväksytyn kuparimoottorin, jota ei tarvitse huoltaa.
  • sisältää modernit suojaukset: Vesitiiviin syväkaivopumpun TDP 5500 E pölytiivis kotelointiluokka on IP68. Pumpun voi jättää kaivoon, vaikka sitä ei käytetä. Roiskeveden pitävän kytkentäkotelon IP44 voi asentaa ulos sateelta suojattuun paikkaan.

Syväkaivopumppu TDP 5500 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään syväkaivopumppu TDP 5500 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 291,71 €, nyt vai 159,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*