UUTUUS! Ulkoinen lauhdevesipumppu rakennuskuivaimille

banner_Kondensatpumpe_banner

Lauhdevesipumppu poistaa lauhdeveden ilmankuivaimesta ja pumppaa sen esimerkiksi viemäriin. Silloin vesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti. Trotecin uusi lauhdevesipumppu on tarkoitettu niihin TTK-ilmankuivaimiin, joihin ei vielä ole ollut tällaista laitetta. Mikä parasta, uusi ulkoinen pumppu voidaan liittää lähes kaikkiin ilmankuivaimiin valmistajasta riippumatta.

Kun käytössä on ulkoinen lauhdevesipumppu, on ilmankuivaimen vesisäiliön vaivalloinen tyhjentäminen mennyttä aikaa. Pumpulla voidaan nimittäin poistaa lauhdevettä myös pitkiä matkoja jatkuvasti käytössä olevasta ilmankuivaimesta – korkeusero voi olla jopa 5 metriä! Tämä tarkoitaa käytännössä kaksi kerrosta portaita, joita ei tarvitse kiivetä. Kuten jo mainitsimme, ulkoinen lauhdevesipumppu voidaan liittää lähes kaikkiin ilmankuivaimiin – myös sellaisiin, jotka eivät ole Trotecilta hankittuja. Lauhdevesipumppu on tarkoitettu Trotecin seuraavien ECO- ja TTK S -sarjan ammattimaiskuivainten valinnaiseksi täydennysosaksi:

Näin se toimii

Yhdistä pumppu letkulla ilmankuivaimen lauhdeveden poistoliitäntään, toinen letku pumpusta esimerkiksi viemäriin ja aloita kuivaus. Lauhdevesi valuu ilmankuivaimesta pumpun keruuastiaan ja täyttää sen hitaasti. Kun vettä on kertynyt astiaan tietty määrä, pumppu käynnistyy automaattisesti ja pumppaa veden toista letkua pitkin pois – esimerkiksi lattiakaivoon. Sen jälkeen pumppu pysähtyy, kunnes keruuastian nouseva pinta käynnistää sen jälleen.

Eikö vesisäiliön tyhjentäminen kuulu suosikkiliikuntalajeihisi?

Silloin tarjouksemme on juuri sinulle sopiva: Tilaa jo tänään uusi ulkoinen lauhdevesipumppu nyt
vain 97,96 € sis. alv. Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*