Raikas vesi raikastaa pään

banner_Katerstimmung_banner_it

Saksalaiset alkavat pikkuhiljaa selvitä karnevaalin vietosta. Toteavat (jälleen), että liika alkoholi on pahasta. Jokainen juhlija tietää, miltä seuraavana aamuna saattaa tuntua. Jos päätä jyskyttää ja pahoinvointi vaivaa, on ensiapuna suolainen ruoka ja paljon raikasta vettä. Vesi pysyy yöpöydälläkin raikkaana, kun pudotat lasiin tai pulloon yhden SecoSan Stickin.

Vesi lievittää oireita

Alkoholi poistaa tärkeitä aineita elimistöstä. Suolaa ja vettä poistuu paljon, mikä johtaa kehon särkyihin. Siksi asiantuntijat suosittelevat syömään riittävästi ennen juhlaa, jossa juodaan alkoholia. Kun vatsa on täynnä, alkoholia kestää paremmin. Samaten kannattaa juoda tarpeeksi vettä. Nyrkkisääntönä on, että jokaista alkoholipitoista annosta kohti on juotava iso lasillinen vettä. Päänsärky on silloin huomattavasti lievempi.
Toinen vinkki: krapulan välttämiseksi tulisi ennen nukkumaanmenoa juoda iso lasi vettä ja nautittava vähän suolaa. Puoli teelusikallista suolaa illalla voi tehdä ihmeitä! Suolaveden juominen tai sen laittaminen kielen päälle ei tosin välttämättä houkuta. Riittää, kun sirottelet hyppysellisen suolaa tomaatille, kurkulle tai kovaksi keitetylle munalle. Kourallinen suolatikkuja voi myös lieventää seuraavan aamun päänsärkyä.

Vettä yömyssyksi

Valmistaudu krapulattomaan aamuun myös juomalla ennen nukkumaan menoa vähintään kaksi suurta lasillista vettä. Yöpöydällä on lisäksi hyvä olla vesipullo, mikäli jano kiusaa yöllä. SecoSan-vesi soveltuu erinomaisesti elimistön nestetäydennykseen ja hyvinvoinnin varmistamiseen. Täytä jo ennen juhlia riittävästi vesijohtovettä pulloon tai kannuun, lisää sinne SecoSanStick ja vie se yöpöydälle. Kun tulet yöllä kotiin ja kaadut väsyneenä sänkyyn, sinulla on valmiina puhdas, raikas juoma. Näin sinulla on aina virkistävää vettä käden ulottuvilla. Seuraavana aamuna voit myös nauttia yhä raikasta vettä ennen ylösnousemista.

Tilaa nopeasti ja helposti – Trotecin verkkokaupasta

SecoSan Stick on pieni hopeaionisäiliö. Hopeaionit ympäröivät veden itiöt ja bakteerit ja estävät niiden lisääntymisen. SecoSan Stick toimii tehokkaasti puolen vuoden ajan – riippumatta siitä, kuinka usein vettä lisätään. SecoSan on saatavana vain Trotecin verkkokaupasta. Sieltä löydät mm. pienimmän SecoSan Stickin, joka pitää enintään 0,7 litraa vettä luotettavasti puhtaana ja bakteerittomana, sekä muita kokoja, kuten SecoSan Stick 2 kahden litran vesimäärälle tai SecoSan Stick 10, joka pitää kymmenen litraa pysyvästi raikkaana. Tutustu säästötarjouksiimme. Saat esimerkiksi 9,95 eurolla kolme SecoSan Stickiä kokoa 1 tai kaksi tikkua kokoa 2.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*