Öljylämmitin IDE 20 D – taas saatavana!

banner_IDE20D_banner(0)

Loppuunmyyty! Varastossa taas! Jälleen loppuunmyyty! Ja taas täällä! Pienet öljylämmittimemme lisäävät työtilojen mukavuutta – varsinkin viime aikoina, kun pakkaslukemat ovat olleet kaksinumeroisia. Ne ovat niin suosittuja, että Trotec ei tahdo pysyä mukana vauhdissa! Mutta tässä se taas on – kompakti, kätevä, siirrettävä: öljylämmitin IDE 20 D. Muuttaa jäiset rakennustyömaat, jääkylmät varastot ja jäähtyneet hallit nopeasti mukavan lämpimäksi.

Näin se toimii

Haluatko säästää kustannuksia tinkimättä lämmitystehosta? Onnistuu, sillä IDE 20 D:n lämmitysteho on jopa 20 kW, mutta se kuluttaa vain noin 1,2 litraa öljyä tunnissa! Budjettia säästävä ratkaisu perustuu luotettavaan tekniikkaan: lämpötilaa säädetään tarpeen mukaan integroidulla termostaatilla. Lämmittimeen voidaan lisäksi liittää ylimääräinen termostaatti, jossa on 25 metrin liitäntäjohto, mikäli öljylämmitintä ei pidetä lämmitettävän kohteen vieressä tai lähellä.

Kompressori syöttää polttoainetta, ja jäljellä olevan polttoaineen määrä voidaan lukea kätevästi säiliön näytöstä. Öljylämmitin soveltuu erinomaisesti myös vaativiin olosuhteisiin ulkokäytössä, sillä sen kestävä runko on kahteen kertaan maalattua materiaalia ja se sisältää kaapelikelan ja polttoainesäiliön.

Neljä hyvää etua:

  • erityisen taloudellinen ratkaisu
  • integroitu polttoainesäiliö sekä -mittari
  • elektroninen syttymissuoja
  • ylikuumenemissuoja

Torju kylmyys – tartu tarjoukseemme!

Tilaa jo tänään öljylämmitin IDE 20 D edulliseen tarjoushintaan: normaalisti 365,80 €, nyt tarjoushintaan vain 199,95 € sis. alv.– Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*