UUTUUS! Teollisuuskuivain DH 25 S – nyt DEAL-tarjouksessa ammattilaisille!

banner_DH25S_banner

Uusi, tehokas teollisuuskuivain DH 25 S on todiste siitä, että myös budjettia säästävällä perusratkaisulla ei tarvitse tinkiä laadusta. Jo valmiiksi upean hinta-laatusuhteen omaava kuivain on nyt DEAL-tarjouksessa, eli odottamalla säästät. Tämä jos mikä on ammattilaistarjous.

Niin kuin kaikissa DH-S –sarjan malleissa, on myös DH 25 S-kuivaimessa normioitu elektroniikka ja vettä johtavat komponentit, mitkä ovat eurooppalaisen standardien mukaisesti valmistettu. Siksi tällä kuivaimella on lyömätön hinta- laatusuhde ja luotettava kuivausteho tiloissa, joiden koko on maks. 600 m³. Käyttökohteita ovat esimerkiksi teollisuuden tuotanto- tai varastohallit sekä logistiikkaratkaisut. Tämä kuivain poistaa kosteutta jopa 40 litraa päivässä ja ylläpitää siten ihanteelllisia ilmasto-oloja suojaten herkkiä tuotteita kondensaatiolta tai kalliita koneita korroosiolta.

Näin se toimii

DH 25 S on suunniteltu helppokäyttöiseksi ilmankuivauksen standardiratkaisuksi. Voit joko ylläpitää haluttua ilmankosteutta sisäänrakennetun hygrostaatin kautta tai valitset jatkuvan käytön, joka on riippumaton senhetkisestä ilmankosteudesta. Laitteessa on myös automaattinen kuumakaasusulatus, joten se suojaa tehokkaasti homeelta ja korroosiolta viileissä tiloissa. Laite kykenee siis tehokkaaseen ilmankuivaukseen myös alhaisissa lämpötiloissa.

Neljä erinomaista etua: :

  • suuri kosteudenpoistoteho
  • erittäin edullinen kuivausratkaisu tuotanto- ja varastohalleihin
  • ihanteellinen hinta- laatusuhde
  • luotettava automaattinen kuumakaasusulatus

Säästä odottaessasi: tilaa jo nyt ja toimitus seuraa kalenteriviikolla 17. Ostaessasi teollisuuskuivaimen
DH 25 S houkuttelevassa odotusalennuksessa, saat laitteen hintaan 895,79 € sis. alv.!
(Ovh 1 233,80 €) Odottaminen siis kannattaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*