Lämmintä ilmaa, kiitos

banner_beheizung_ferienhäuser_banner

Mikäli olet loma- ja vapaa-ajan asuntojen vuokraaja, on asiakkaittesi viihtyvyys tietenkin sijalla yksi. Oli sitten kysessä pariskunnat, perheet tai kokonaiset koululuokat.

Niin kauan kun hyvät sääolosuhteet vallitsevat, on kaikki kunnossa. Mikäli lämpötila laskeekin yhtäkkiä reippaasti, täytyy asuntoja ja mökkejä alkaa lämmittää, jopa lyhyellä varoitusajalla. Varautuaksesi äkillisiin muutoksiin tai yllätysvieraisiin, kannattaa omistaa muutama kannettava lämpöpuhallin; esimerkiksi Trotecin TDS-sarjasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan mallin.

Aina valmiina

Kun vieraat ovat tulossa, on aika tarkistaa asunnon tai mökin kunto. Pelkkä siisteys ja toimivuus ei riitä, myös lämpötilan on oltava kohdallaan. Kesällä ylimääräinen lämmitys ei yleensä ole tarpeen (vaikka Suomen suvessahan sitä ei koskaan tiedä…), mutta kylminä vuodenaikoina kannattaa olla varautunut äkillisiin lämpötilojen laskuun. Esimerkiksi keväällä tämä voi olla erityisen haastavaa, kun aurinkoinen viikonloppu muuttuukin yhtäkkiä takatalveksi. Tällöin siirrettävä lämpöpuhallin on nopea lämmitysratkaisu viileisiin asuntoihin tai mökkeihin, ja asiakkaat pysyvät tyytyväisinä. Trotecin TDS-sarjan lämpöpuhaltimet tuovat napinpainalluksella nopeasti ja tehokkaasti tarvittavan lämmön huoneisiin!

Ihanaa lämpöä

Kuvittele, että kokonainen ryhmä on varannut tilat useammaksi yöksi, ja jo ensimmäisenä päivänä sää muuttuu dramaattisesti lämpötilan laskiessa. Nyt on aika hakea varastosta siirrettävät lämpöpuhaltimet ja viedä jokaiseen asuntoon ja mökkiin yksi. Vieraat voivat itse lämmittää mökkiä tai asuntoa tarpeen mukaan.
TDS-sarja tarjoaa sinulle kuusi eri tehoista sähköistä lämpöpuhallinta . Näin löydät varmasti sinun tarpeisiisi sopivat lämmittimet. Esimerkiksi keraaminen lämpöpuhallin TDS 10 on tarkoitettu kahden kilowatin lämmitystehollaan pieniin mökkeihin. Laitteessa yhdistyvät vankka tekniikka ja tyylikäs muotoilu. Isompiin mökkeihin ja asuntoihin tarvitaan luonnollisesti enemmän tehoa. Esimerkiksi sähkölämmittimen TDS 75 lämmitysteho on 15 kilowattia ja se on suunniteltu erityisesti pitkäkestoista lämmitystä varten. Näiden laitteiden vakiovarusteisiin kuuluvat tietenkin sisäänrakennettu termostaatti tasaista lämmöntuotantoa varten, ylikuumenemissuoja ja helppo lämpötilan säätö.

TDS-sarja vakuuttaa mm. seuraavilla eduilla:

  • parasta Trotec-laatua 100 %:sesti
  • lämpötilan säätö kolmella tasolla
  • sisäänrakennettu termostaatti tasaiseen lämmöntuotantoon
  • ylikuumenemissuoja
  • helppo asennus seinään tai kattoon
  • pinottavissa tilaa säästävästi

Eikä tule unohtaa upeaa hinta- laatusuhdetta, kannattaa vertailla hintoja! TDS-sarjan avulla pidät mökkivieraasi tyytyväisenä reiluun hintaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*