UUTUUS sähkölämmitin TDS 120 – 30 kW:n supervoimalla

tro_blog_tds120_elektroheizer_banner

Uusi TDS 120 –lämmitin on TDS-sarjan suosikki. Sen lämmitysteho on nimittäin kokonaiset 30 kW (25.795 kcal). Laite voidaan myös ripustaa seinälle tai kattoon, mikä lisää sen käyttömahdollisuuksia myös ahtaissa tiloissa. Esim. rakennuskonteissa, markkinakojuissa, kasvihuoneissa, pienissä halleissa, autotalleissa, työpajoilla, venevajoissa tai asennustehtävissä.

Laitetta voidaan käyttää myös jatkuvaan lämmitykseen. Niin kuin kaikki TDS –sarjan lämmittimet,
myös TDS 120 lämmittää ilman pakokaasuja tai hapenkulutusta. Siksi sitä voi käyttää huoletta oleskelutiloissa. Lisäksi uutuustuotteellamme on muitakin arvokkaita ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista lämpöpuhaltimesta. Kuten esimerkiksi …

Oivallisia ominaisuuksia

TDS 120 –lämpöpuhaltimessa on sisäänrakennettu termostaatti, joka ylläpitää haluttua lämpötilaa. Lämmittimessä on monitasoinen tehonsäätö, jonka ansiosta lämmitin syöttää tiloihin juuri oikean määrän lämpöä. Laittteen muita etuja on ylikuumenemissuoja ja lämpösuojattu puhallinmottori, joka käy myös ilman lämmitystoimintoa.

TDS 120 –lämpöpuhaltimen ilmanjohtolevy levittää lämpimän ilman tasaisesti koko tilaan. Näin lämmittimen sijoituspaikalla ei ole niin suurta merkitystä. Lisäksi lämmittimiä voidaan pinota tukevasti päällekkäin.

Muutamia etuja lyhyesti:

  • Suunnittelu ja muotoilu: 100% TROTEC
  • Ilmanjohtolevyn ansiosta 10% enemmän tehoa verrattuna kilpailjamalleihin
  • mahdollisuus kiinnittää seinään tai kattoon
  • monitasoinen lämmönsäätely
  • ylikuumenemissuoja

Sähkölämmitin TDS 120 – edullista mutta kestävää tekniikkaa

Uusi lämpöpuhallin TDS 120 on edullinen lämmitysratkaisu. Tilaa se nyt hintaan 499,95 € (ovh 594 €) sis. Alv. Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*