Juo itsesi terveeksi!

tro_blog_wasser-als-medizin_banner

Syksyn saapuessa saapuvat myös flunssapöpöt. Varsinkin paikoissa, joissa on paljon ihmisiä, virukset leviävät nopeasti. Ovenkahvat, liukuportaiden käsituet, bussitangot, rahat sekä muut esineet, mitä ihmiset koskettavat, ovat virusten lempipaikkoja. Tietenkään emme voi suojata itseämme sataprosenttisesti, mutta sairastumisen riskiä voi yrittää pienentää esim. pesemällä kädet heti kotiin tultua. Jos flunssa kaikesta huolimatta pääsee yllättämään, voi oireita lieventää muullakin kuin lääkkeillä, nimittäin sillä kaikista vanhimmalla voiteella: vedellä. Flunssan aikana tulee juoda erityisen paljon vettä, ja jotta se pysyisi sängyn vieressä raikkaana, kannuun pannaan SecoSan Stick.

Tämä on tuttu juttu: muista juoda tarpeeksi vettä päivän aikana varsinkin näin syksyn saapuessa, kun oleskelemme tuntikausia lämmitetyissä tiloissa. Lämmitysilma nimittäin kuivattaa nenän ja kurkun limakalvoja, jotka toimivat tavallisesti suojakilpenä viruksia ja bakteereja vastaan. Mutta jos limakalvot ovat liian kuivat, suojaus rapisee. Voitele siis sananmukaisesti kurkkusi vedellä pitääksesi suojakilvet yllä. Lisäksi kannattaa muistaa, että nestehukka tekee verestä paksumman ja siten olon huonommaksi.

Aina käsillä

Trotecin SecoSan Stick takaa raikkaan juomaveden kannussa. SecoSan Stickin vaikutus kestää puoli vuotta, vaikka vettä vaihdettaisiin kannuun päivittäin. SecoSan toimii hopeaioniperiaatteella. Kannussa oleva SecoSan Stick ”tunnistaa” puhdistustarpeen. Se luovuttaa veteen vain sen verran hopeaioneja kuin on tarpeen, jotta itiöt ja bakteerit pysyvät poissa. Trotecin verkkokaupassa on eri kokoisia Stickejä eri kokoisille vesisäiliöille. Tutustu SecoSan Stickiin – luotettavasti elintarvikekelpoisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*