UUTUUS Ristilinjalaser BD6A: korvaa vesivaa’an kotona ja työmaalla tarkasti suunnatuilla, kirkkailla laserlinjoilla

Aseta laatat tarkkaan rasteriin. Paikanna seinäkaapit tarkasti. Poraa reiät juuri oikeaan paikkaan. Vain kolme lukuisista käyttötarkoituksista, joissa uuden  ristilinjalaserin BDA6 hiusristi ohjaa sinut  tarkasti haluttuun tulokseen. Ristilinjalaser heijastaa kaksi täysin suorakulmaista linjaa seinälle ja tekee siten tarkan kohdistamisen todella helpoksi. Helppokäyttöinen ja moniin tarkoituksiin sopiva tarkkuuslaite on korvaamaton apuväline – asennettaessa, koristeltaessa ja tapetoitaessa sekä kunnostettaessa ja rakennettaessa.

Ristilinjalaser BD6A heijastaa punaiset laserlinjansa heti virran kytkemisen jälkeen vastakkaiseen seinään, lattiaan tai kattoon. Laserlinjojen kantama on jopa 10 metriä, ja ne näkyvät hyvin seinillä myös päivänvalossa. Voit valita käyttöön ristilinjat, vaakasuorat linjat tai pystysuorat linjat. Lukituspainikkeella voit heijastaa myös vinoja linjoja tai ristejä, kun esimerkiksi porrasaskelmat on kohdistettava täysin yhdensuuntaisiksi. Erityisen käytännöllistä: Projisoidut linjat ovat aina sataprosenttisesti suoria, vaikka alusta on hieman epätasainen. BDA6:n automaattinen vaaitus nimittäin tasaa automaattisesti lattian enintään  3,5°:n epätasaisuudet ja kalibroi ne vastaavasti.

Näin se toimii

BDA6:n modernin laserluokan 2 tekniikan käyttö on niin yksinkertaista, että kokeneiden yrittäjien lisäksi kotinikkaritkin voivat hyötyä sen käytännön eduista. Kaikkia toimintoja voidaan säätää intuitiivisesti kahdella nupilla. Tarkkuuslaitteessa on yhteensä 6 projektiovaihtoehto, joilla selviät käytännössä kaikista haasteista: suorat ristilinjat, suora vaakasuora linja ja suora pystysuora linja. Lukituspainikkeella voi lisäksi projisoida seinälle myös kaltevia ristilinjoja, kaltevan vaakasuoran linja tai kaltevan pystysuoran linjan.

Vain 274 g painava ristilinjalaser on suunnilleen ’rubikin kuution’ kokoinen ja siten helppo ottaa mukaan, mahtuu jokaiseen työkalulaukkuun ja on paristokäyttöisenä heti valmis, BDA6 sopii erinomaiseen vaativiin työolosuhteisiin. Ristilinjalaserin kotelointiluokka on IP54, eli se on suojattu sisään tunkeutuvalta pölyltä ja vesiroiskeilta. Vankka muovikotelo kestää iskuja pudotettaessa enintään 1,2 metrin korkeudesta.

Ristilinjalaser BD6A toimii kahdella 1,5 V AA-paristolla, jotka sisältyvät toimitukseen. Pohjassa on 1/4 tuuman jalustakierre, joten kätevän apuvälineen voi kiinnittää tavallisiin jalustoihin. Trotecilta on myös saatavana lisävarusteena sopiva kolmijalkainen jalusta. Muuten: Voit kiinnittää BDA6:n erikseen myytävällä yleispitimellä lähes kaikkialle ja voit säätää kuulanivelillä kaikkiin asentoihin. Imukuppi on ihanteellinen sileille pinnoille.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • kirkkaat punaiset laserlinjat projisoidaan jopa 10 m:n etäisyydelle
  • valittavana kolme projisointitilaa: vaaka- tai pystysuorat yksittäiset linjat tai ristilinjat
  • laserlukitustoiminto myös kaltevien viivojen projisointiin.
  • itsevaaittava laser – automaattisesti aina suora alustoilla, joiden kaltevuus on enintään ± 3,5°

BDA6 ristilinjalaser – edullista merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ristilinjalaser BD6A ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 52,04 €, nyt vain 34,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 30

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*