UUTUUS Digitaalinen langaton sääasema BZ29OS ja sisäilmamonitori: Näyttää tarkasti paikallisen sään muutokset – ja onko sisäilma optimaalisella alueella

Tiedä jo aamulla ylös noustessa millainen sää tulee olemaan päivän aikana – ja onko sisäilma vielä optimaalista. Sen näyttää digitaalinen langaton sääasema BZ29OS ja sisäilmamonitori. Myös seuraavien 12 tunnin säätrendin. Tiedät siis, onko parempi ottaa ylimääräinen villapaita mukaan tai peruuttaa pyöräretki uhkaavan ukkosmyrskyn takia. Langaton sääasema mittaa sääennustetta varten jatkuvasti lämpötilan, suhteellisen ilmankosteuden ja ilmanpaine – ja visualisoi tuloksen säätrendinä. Ja mikä parasta: Laitteesta näet myös, onko kodin sisäilma todella optimaalinen!

Tarkempi kuin jokainen sääsovellus – digitaalinen langaton sääasema BZ29OS näyttää, mitä moderni teknologia mahdollistaa. Sääasema mittaa  sääennustetta varten jatkuvasti ulkolämpötila, ulkoilman suhteellisen kosteuden sekä ilmanpaineen. Pysyvä ilmanpaineen mittaus mahdollistaa tarkan sääennusteen, joka esitetään symbolisena säätrendinä 12 palkkikaaviona. Laite kertoo myös, onko sisäilma koko liian kuivaa tai liian kosteaa. Värillinen hymiö ilmaisee, onko ilmankosteus optimaalisella alueella. Sääasema näyttää myös kelloajan, viikonpäivän, päivämäärän ja kuun vaiheet, ja siinä on lisäksi herätyskello, pakkasvaroitus sekä lämpötilahälytys.

Näin se toimii

Digitaalinen langaton sääasema BZ29OS on kompakti ilmastomonitori ulkoantureineen. Laite mittaa ja visualisoi erilaisia sisä- ja ulkoilman arvoja. Saat esimerkiksi ilmanpaineen muutosten analyysin perustuvan ajantasaisen säätrendin. Hyvinvointi-ilmaisimen selkeät hymiöt pitävät sinut helposti ja tehokkaasti selvillä hyvinvoinnista.  Kaikki sisä- ja ulkoanturin mittaamat arvot näkyvät kirkkaina selkeässä näytössä. Himmennettävät värinäytön kirkkaus on vaikuttava. Kolme kirkkausporrasta 100 %, 30 % ja 0 % mahdollistavat näytön yksilöllinen säätämisen sisätilan/valaistuksen mukaan.

Digitaalisessa langattomassa sääasemassa on integroitu taittuva jalka ja upotettu seinäkiinnitys, joten sen voi asettaa pöydälle tai seinälle. Langaton ulkoyksikkö voidaan asentaa nopeasti ja helposti seinälle. Selkeät ja helposti ymmärrettävät käyttöpainikkeet ovat taustapuolella. Kaikki säädöt sujuvat helposti ja nopeasti. Sisäilmamonitori saa virtansa mukana toimitetusta verkkolaitteesta johtoineen tai paristoista (3 x AA alkali, 1,5 V). Ulkoanturi toimii kahdella 1,5 V:n AA-kokoisella alkaliparistolla.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • digitaalinen sisäsääasema, langaton ulkoyksikkö
  • näyttää sisälämpötilan, sisäilman kosteuden, ulkolämpötilan, ulkoilman kosteuden, kellonajan, viikonpäivän, päivämäärän, säätrendin, hyvinvointihymiön ja ilmanpaineen
  • visualisoi viimeisten 12 tunnin ilmanpaineen muutokset
  • lämpötilan, ilmankosteuden ja sään trendinäyttö

Digitaalinen langaton sääasema BZ29OS – Trotec-merkkilaite!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään digitaalinen langaton sääasema BZ29OS ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 93,73 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 25

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*