Likavesiuppopumppu TWP 4025 E: vahva 400 watin teho pumppaa jopa 7500 litraa tunnissa – jälleen saatavana!

Tulva kellarissa? Kuivatuskuilu on pumpattava tyhjäksi? Tai erittäin likainen puutarhalampi? Likaveden pumppaaminen pois nopeasti ja tehokkaasti talosta, puutarhasta tai kaivosta – kestävä ja tehokas likavesiuppopumppu TWP 4025 hoitaa homman, sillä se on suunniteltu tähän tarkoitukseen. Se selviää kaikista haasteista ja pumppaa 400 watin tehollaan tunnissa jopa 7500 litraa likaista vettä – sekä jopa 25 mm:n kokoisia likahiukkasia – 5 metrin nostokorkeuteen asti. Ja tyhjentää kellarit ja asuinhuoneet tuota pikaa.

Likavesiuppopumpulla TWP 4025 voit tyhjentää yhtä tehokkaasti myös työmaa- ja likavesikaivantoja sekä lampia, altaita tai säiliöitä. Tehokas pumppu syöttää nopeasti ja helposti vettä järvistä, lammista ja puroista myös sadettimiin ja monimutkaisiin kastelujärjestelmiin. Ja TWP 4025 E uppopumppu soveltuu tietenkin myös puhtaan veden kuljettamiseen.

Kaikki edut lyhyesti – likavesiuppopumppu TWP 4025 ES …

  • pumppaa 400 watin tehollaan tunnissa jopa 7500 litraa likaista vettä 5 metrin nostokorkeuteen asti. TWP 4025 E kuljettaa jopa 25 mm:n kokoisia likahiukkasia sisältävää vettä.
  • vesitiiviin ja iskunkestävä muovikotelo voidaan upottaa enintään 5 metrin syvyyteen. Luja pumppu alkaa pumpata likavettä, kun sitä on 90 mm, ja jatkaa pumppaamista 35 mm:n imukorkeuteen asti.
  • laadukas keraaminen liukurengastiiviste ja vähän kuluva akseli – kumpikin pidentää pumpun elinkaarta.
  • portaattomasti lukittava uimurikytkin, joka mahdollistaa automaattisen käytön tai jatkuvan toiminnan manuaalisesti. Ennalta valittu pinnankorkeus käynnistää ja pysäyttää pumpun automatiikkaa käytettäessä, ja kuivakäyntisuojaus pysäyttää pumpun automaattisesti, kun vettä on vähän. Jos uimurikytkin lukitaan vaaka-asentoon, laite toimii jatkuvasti.
  • erilaisia letkuja ja myös putkia voidaan liittää ongelmitta sisähalkaisijaltaan 25 mm:n ja 32 mm:n yleisliitäntöihin sekä 1” ja 1½” kierreliitäntöihin. Kulmasovittimen voi säätää vapaasti eri asentoihin, jolloin letkuja ja putkia voidaan vetää myös maan pintaa pitkin.
  • käsittelyä helpottaa luja ergonominen kantokahva, johon mukana toimitettava nailonköysi kiinnitetään. Pumppu lasketaan kiinnitysköydellä mukavasti veteen tai nostetaan pois. Laite liitetään pistorasiaan 10 m pitkällä kaapelilla.

Likaveden uppopumppu TWP 4025 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi likavesiuppopumppu TWP 4025 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisi 57,25 € , nyt vain 29,99 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Uppopumpun TWP 4025 E mukana tulee kavennusadapteri,-kulma-adapteri ml. pikaliitin, 12 m pitkä nailonköysi ja 10 m pitkä virtajohto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*