UUTUUS Öljylämmitin IDE 20 D – siistimpi, kätevämpi, joustavampi

banner_ide20d_banner_fi

Useimmat hankkivat joululahjat jo marraskuussa kätevästi verkkokaupoista. Teetkö sinäkin niin? Meillä olisi kiinnostava lahjaidea: uusi hyödyllinen ja tyylikäs öljylämmitin IDE 20 D!

Kun tämä pieni öljylämmitin on käytössä, talvisilla rakennustyömailla tai jääkylmissä varastoissa ja halleissa ei enää tarvitse palella. Mikä parasta: se on entistäkin kätevämpi ja helposti siirrettävissä!

Näin se toimii

Uusi öljylämmitin IDE 20 D on kompakti laite, joten sitä on entistä helpompi käsitellä ja siirtää paikasta toiseen. Uuden IDE 20 D:n käyttötarkoitus on kuitenkin muuttumaton: edullista, luotettavaa ja suoraa lämpöä paikan päällä! Laitteen lämmitysteho on 20 kW, mutta se kuluttaa vain noin 1,2 litraa öljyä tunnissa!

Polttoaine syötetään kompressorilla. Jäljellä olevan polttoaineen määrä voidaan lukea helposti säiliön näytöstä. Lämpötila säädetään integroidulla termostaatilla. Lämmittimen mukana voidaan toimittaa lisäksi lisävarusteena ulkoinen termostaatti 25 metrin liitäntäkaapelilla, mikäli öljylämmitin ei ole lämmitettävän kohteen vieressä tai lähellä. Öljylämmittimen kestävä suojus on kahteen kertaan maalattua materiaalia ja lisäksi lämmittimessä on kaapelikela ja polttoainesäiliö, joten laite soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön.

Neljä hyvää etua:

  • Erityisen taloudellinen ratkaisu vakioöljylämmitykseen
  • Integroitu polttoainesäiliö polttoainemittareineen
  • Sähköinen syttymissuoja
  • Ylikuumenemissuoja

”Lämmin lahjaidea”

Sinulle ja muille lämmin mieli ja pitkäaikainen ilo: Tilaa jo tänään öljylämmitin IDE 20 D, normaalisti 365,80 €, nyt tutustumishintaan vain 199,95 € sis. alv.– nyt Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*