UUTUUS Lämpö- ja kosteusmittarin uusi Trotec-ulkoasu

banner_bc06_bc21_banner

Kansainvälisessä ilmastokokouksessa suuria edistysaskeleita saadaan vielä odottaa. Toisin on ilmanlaadun mittalaitteidemme kanssa; ne ovat 100 % Trotec-laatua, omasta kehityksestä ja valmistuksesta aina innovatiiviseen ulkoasuun asti. Uuden ulkoasun ovat nyt saaneet myös lämpö- ja kosteusmittarimme BC06 ja BC21.

Kummallakin laitteella voit tarkistaa ilmanlaadun kotona, toimistossa tai varastossa ja valmistautua näin henkilökohtaiseen ilmastokokoukseesi.
Trotec on valinnut laitteille miellyttävän ulkoasun ja tuntumaltaan mukavan muodon. Kumpikin laite sopii hyvin käteen ja käyttömukavuus on huippuluokkaa. Trotec-laitteille tyypillisen muotoilun ansiosta jokainen mittaus on enemmän kuin vain teknisesti tarkka. Yksinkertaisesti parasta, käyttöön optimoitua saksalaista teollisuusmuotoilua!

Sisäisetkin arvot vakuuttavat

  • BC06 Lämpö- ja kosteusmittari
    Käytännöllisessä lämpö- ja kosteusmittarissa yhdistyvät tarkka mittaustekniikka ja helppo yhden käden käyttö. Se on korvaamaton apuväline laboratorioissa, maatalousyrityksissä ja kukkakauppa-alalla. Saat muutamassa sekunnissa tarkan tiedon lämpötilasta ja suhteellisesta ilmankosteudesta asunnoissa, toimistoissa ja varastoissa. Saat näyttöön myös mittauksen minimi- ja maksimiarvot – erinomainen toiminto esimerkiksi tutkittaessa saman tilan eri vyöhykkeiden ilmanlaadun muutoksia. LCD-näytön automaattinen valaistus mahdollistaa laitteen käytön myös hämärässä.
  • BC21 Lämpö- ja kosteusmittari
    Onko ilmanlaatu varmasti optimaalinen? Aiheuttaako kasvanut ilmankosteus ruostumis- tai homehtumisvaaran? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaa tarkka ilmanlaadun mittauslaite BC21 ja sen laadukkaiden antureiden ja lukuisten mittaustoimintojen vakuuttava yhdistelmä. Tämä lämpö- ja kosteusmittari on luotettava ja ammattilaistasoinen apuväline ja soveltuu ihanteellisesti mittaustarkistuksiin. BC21:n integroitu kastelämpötilamittaus ja märkälämpötilamittaus tarjoaa ilmanvaihtojärjestelmien ammattilaisille lähes kaikki rakennusten ilmanvaihtoon sekä ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmien suunnitteluun, mittaamiseen ja tehon tarkastamiseen tarvittavat ratkaisut. Laitteen näyttö on luonnollisesti automaattisesti valaistu.

Todella chic! Enemmän muotoilua pienempään hintaan!

Käynnistä oma ilmastohuippukokouksesi. Tilaa lämpö- ja kosteusmittari tutustumishintaan: BC06 normaalisti 46,83 €, nyt vain 34,94 € sis. alv, ja BC21 normaalisti 80,18 €, nyt vain 54,94 € sis. alv –Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*