UUTUUS! Laseretäisyysmittari BD20 – laskee myös pinta-alan

banner_BD20_banner(1)

Rakennuspuuhissa ei enää kannata haaskata aikaa mittailemalla vaivalloisesti mittanauhalla tai tuumamitalla. Uutuustuotteemme etäisyysmittari BD20 on nyt saapunut valikoimaamme ja tarjoaa aivan uudet ulottuvuudet mittaustöihin. Se mittaa etäisyydet tarkasti sekunneissa tai laskee pinta-alat sekä tilavuudet. Ja nyt sinulla on mahdollisuus hankkia tämä huippulaite harvinaisen edulliseen DEAL-hintaan, joka on voimassa sunnuntaihin (22.02.2015) asti …

Vanhoilla, perinteisillä työkaluilla on puolensa, mutta jos haluat varsinkin ammattirakentajana helpottaa elämääsi, kannattaa hankkia moderni laseretäisyysmittari. Uusi etäisyysmittari BD20 on ihanteellinen apuri: se mittaa etäisyyksiä jopa 60 metriin saakka ja tekee sen sekunneissa laserin tarkkuudella (mittaustarkkuus ± 1,5 mm) . Tässä kilpailussa mittanauha jää toiseksi! Mittari laskee myös pinta-aloja ja tilavuksia, joten sen avulla voidaan laskea tarkasti käyttömateriaalien, kuten seinämaalien, parkettien ja laattojen, tarve.

Näin se toimii

Oleellisin tieto on se, että vaikka etäisyysmittarilla on niin monipuoliset toiminnot, on sen käyttö silti erittäin helppoa. Jokaisella toiminnolla ja asetuksella on oma Softtouch-painikkeensa: minimi- ja maksimimittaukset, pitkäaikaismittaukset, yhteen- ja vähennyslaskut, pinta-ala ja tilavuusmittaukset sekä epäsuora mittaus Pythagoraksen avulla. Mittaustuloksia on helppo lukea myös huonossa valaistuksessa, sillä mittarin näytön voi taustavalaista ja arvot näkyvät useammassa rivissä. Etäisyysmittaria BD20 voi huoleti käyttää myös vaativissa tehtävissä rakennustyömaalla, sillä siinä on roiske- ja pölysuojaus IP54-luokituksen mukaisesti. Ammatilaite ammttilaisille!

Neljä erinomaista etua:

  • Sekunninnopea ja tarkka etäisyyksien, pinta-alojen ja tilavuuksien mittaus
  • Pythagoras-toiminto epäsuorille mittauksille
  • Helppokäyttöinen Softtouch-näppäimistö
  • Valaistu, monirivinen näyttö on ihanteellinen huonosti valaistuissa kohteissa

Hyödy sunnuntaihin asti Trotecin DEAL-tarjouksesta

Tilaa parhaiten jo tänään uusi laseretäisyysmittari BD20 uskomattomaan hintaan 53,75 € (ovh 93,72 €) sis. alv. Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*