Aina valmiina

banner_DH60AX_banner

Pelastuslaitosten ja poliisien henkilökunnan suojavaatteet, varusteet ja laitteet on puhdistettava ja palautettava paikoilleen sammutus- ja pelastustöiden jälkeen. Kaiken on oltava varmasti kuivaa, sillä kostea materiaali on ikävä käyttäjille ja itse materiaali kärsii kosteudesta erityisen paljon ja voi pahimmillaan muuttua käyttökelvottomaksi. Kuivaustehtävästä huolehtivat Trotecin tehokkaat DH-sarjan kondenssikuivaimet nopeasti ja ehdottoman luotettavasti.

Aina valmiina

Pelasta, löydä, sammuta, suojaa: Saksalaisten vapaaehtoisten ja ammattipalokuntien tunnuslause kertoo, mitä palokuntalaiset tekevät ihmisten hyväksi. Näillä auttajilla on luonnollisesti oltava moitteettomat suojavarusteet ja täydellisesti toimivat laitteet, jotta he voivat suorittaa työnsä kunnolla ja ilman vaaraa itselleen. Suojapukujen, letkujen ja putkien on oltava täysin tiiviit. Voimapihtien tai pulttileikkurien kaltaisten työkalujen on oltava moitteettomassa kunnossa, samoin kuin teknisten laitteiden, kuten suurtehopuhaltimien, polttoleikkurien ja valonheitinten. Varusteet kuluvat joka käyttökerralla. Ellei niitä kuivata ja säilötä asianmukaisesti työn päätyttyä, saattaa seuraavilla käyttäjillä olla vakavia ongelmia. Kosteat vaatteet ja varusteet vaarantavat terveyden ja turvallisuuden ja huonontavat materiaalin laatua.

Nopea ja luotettava: DH-ilmankuivaimet

Sammutusvesi, vaahto tai tulvaliete ovat kastelleen takit, housut ja saappaat. Ne tuovat mukanaan kosteutta pukuhuoneisiin. Kosteus taas edistää homeen muodostumista. Letkut, putket ja tekniset laitteet on ripustettu märkinä laitetiloihin. Niissäkin uhkaa homehtuminen ja korroosio. Jos laitteet eivät kuivu kunnolla, seuraa suuret huolto-, puhdistus- ja korjauskustannukset. Trotecin tehokkailla kuivaimilla varmistat oikean kuivuuden nopeasti. Ne ovat luotettava ja ennen kaikkea yksinkertainen kosteusongelman ratkaisu palo- ja pelastuslaitoksille.

Siirrettävä tai kiinteä – aina varma

Sekä pukuhuoneisiin että laitetiloihin pitäisi asentaa ilmankuivain. Nämä tekniset apuvälineet takaavat, että vaatteet ja tekniset laitteet, jopa ajoneuvot, kuivuvat kokonaan ja ovat kunnossa seuraavaa hätätilannetta varten. DH-sarjan ilmankuivaimet soveltuvat kaikkiin kohteisiin. Laitetilaan suosittelemme tilaa säästävää seinämallia, esimerkiksi DH 60 AX. Tämä erittäin tehokas ilmankuivain toimii luotettavasti myös suurissa lämmittämättömissä tiloissa

DH-ilmankuivainten ominaisuuksia:

  • suuri kosteudenpoistoteho pienissäkin lämpötiloissa
  • korroosiosuojattu rakenne
  • ammattimainen kuumakaasusulatusautomatiikka
  • energiakustannuksia alentava valinnainen lämmön talteenotto

Trotecin DH-ilmankuivaimet ovat aina luotettava apuri, niin pukuhuoneessa kuin laitetiloissakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*