UUTUUS Ilmankuivain TTK 24 E – tutustumisalennuksessa

banner_ttk24e_banner(0)

Tämä ilmankuivain on oikea ammattilainen ja erittäin mukautuvainen, koska siinä ei ole kulmia eikä reunoja. Mitoiltaan kompakti laite mahtuu lähes minne vain, tosin sen erinomainen muotoilu ei anna piilottamisen aihetta.

Pienet, enintään noin 15 m² tilat ovat sille täydellinen haaste: laitteen kosteudenpoistoteho on vaikuttava, jopa 10 litraa vuorokaudessa. Mikä parasta, yksi nappi riittää sen luotettavaan hallintaan.

Näin se toimii

Ihanan ongelmaton ja erittäin yksinkertainen: liitä ilmankuivain sähköverkkoon, käynnistä, valmis! Päivittäinen kosteudenpoistoteho on esimerkillinen, mutta TTK 24 E tarjoaa muitakin mukavia ominaisuuksia. Toimivaa laitetta ei tarvitse valvoa, sillä siinä on sähköinen sulatusautomatiikka, vesisäiliön täyttymisestä varoittava merkkivalo sekä ylitäyttösuoja, joka katkaisee virran automaattisesti.

TTK 24 E sisältää myös erillisen liitännän, josta kondenssivesi voidaan johtaa letkulla suoraan viemäriin. Laitetta voidaan siksi käyttää myös tiloissa, joissa vesisäiliötä ei voida tyhjentää säännöllisesti, esimerkiksi lämmitettyjen askarteluhuoneiden tai kellarien jatkuvassa kuivaamisessa.

Neljä hyvää etua:

  • Käytännöllinen varoitusvalo, kun vesisäiliö on täynnä
  • Ylitäyttösuoja ja automaattinen katkaisu
  • Liitäntä ulkoista kondenssiveden poistoa varten
  • Helposti puhdistettava ilmansuodatin, johon on helppo päästä käsiksi

TTK 24 E – valmiina toisitoimiin!

Nyt vihdoin saatavilla! Tilaa uusi ammattilaistasoinen ilmankuivan ja hyödy tutustumisalennuksesta: ilmankuivain TTK 24 E (normaalisti 172,36 €) maksaa nyt vain 89,95 € sis. alv – nyt Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*