UUTUUS: lakkapinnan paksuusmittari BB25 ammattilaisille

banner_bb25_fi

Tämä asia kiinnostaa jokaista autoalan ammattilaista. Tottakai, sillä kysymyshän on suurista summista ja mahdollisista aiemmista kolareista, joita ei valitettavasti aina ilmoiteta totuudenmukaisesti. Korjattiinko kolarivauriot esimerkiksi maalaamalla? Uusi lakkapinnan paksuusmittari BB25 vastaa luotettavasti tähän ja muihinkin eri aloilla vallitseviin kysymyksiin. BB25 on ammattimainen yhteistyökumppani tarkastusmittauksiin tuotannossa, korjaamoissa ja laadunvarmistuksessa.

Monikäyttöisyytensä ansiosta kädessä kannettava mittalaite BB25 on korvaamaton apuväline – esimerkiksi autoalalla, mutta myös mitattaessa vaikkapa laivojen tai siltojen maalikerrosten paksuutta. Ammattilaislaitteella voidaan mitata ei-magneettisten kerrosten, kuten maalien, lakkojen, muovipinnoitteiden, sinkitysten, emalointien tai kromausten paksuus, kun alustan materiaali on rauta, teräs tai ei-rautametalli, kuten alumiini, magnesium tai titaani.

Näin se toimii

BB25:n jousitetussa mittapäässä on käytännöllinen V-ura. Se helpottaa erityisesti pyöreiden kappaleiden, kuten akseleiden ja saranoiden, mittaamista sekä estää myös tärinän vaikutuksen mittaustuloksiin. Mittalaitetta voidaan käyttää helposti vain yhdellä kädellä, ja sen mittausalue on vakuuttavan suuri: 0–2 000 µm. Ammattilaislaite täyttää myös tietojen tallennuksen tarpeet: laitteen muistiin voidaan tallentaa jopa 2 500 mittausarvoa ja mittausarvoryhmää, jotka voidaan lukea tarvittaessa. Tiedonsiirto onnistuu helposti ja langattomasti Bluetoothin välityksellä.

Neljä hyvää etua:

  • Kaksoisanturi ei-magneettisten maalikerrosten mittaamiseen kaikkien magneettisten ja ei-magneettisten metallien pinnalta
  • Suuri mittausalue: 0–2 000 µm
  • Virheilmoitus mitattaessa väärin
  • Jopa 2 500 mittaustuloksen muisti

Lakkapinnan paksuusmittari edullisesti.

Tilaa nyt uusi ammattilaistason apuväline tutustumishintaan: lakkapinnan paksuusmittari BB25 normaalisti 284,41 €, nyt vain 249,95 € sis. alv – Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*