UUTUUS: Anemometrien BA06 ja BA16 uusittu ulkoasu

banner_anemometer_banner_fi

Vahvempi väri, pitävämpi pinta ja entistä kysytympi. Trotecin uusien tuulimittareiden ulkoasu ja käytännön merkitys voidaan näin tiivistää muutamaksi sanaksi. Kumpikin näistä merkkituotteista on saanut uuden ja kätevän, merkilleen tyypillisen ulkoasun. Sinäkin huomaat eron, esimerkiksi mustalla kumilla pinnoitettu Softtouch-osuus, jonka ansiosta mittarista saa paremman otteen.

Molempien laitteiden uusi ulkonäkö ja käsituntuma yllättää käyttäjänsä erittäin myönteisesti.

Tämä Design-innovaatio on osa MultiMeasure-lupaustamme: tarjoamme jokaiseen käyttötarkoitukseen ihanteellisen ja laadukkaan mittauslaitteen, jonka ominaisuudet ovat tarpeeseen sovitetut ja jonka hinta-laatusuhde on erinomainen. Uudet anemometrit tarjoavat lisäksi esteettistä lisäarvoa.

Uusien ilmavirran mittauslaitteiden tärkeimpiä ominaisuuksia

  • BA06 Siipipyörä-anemometri
    Täydellinen apuväline virtausnopeuksien yksinkertaiseen mittaukseen esimerkiksi purjehduksessa, purjelautailussa tai leijaa lennätettäessä. Laitteeseen voidaan lisäksi valita eri mittausyksiköitä: voit mitata tuulen nopeuksia esimerkiksi kilometreinä, maileina tunnissa tai solmuina (kn). Lue tuulettimien tai ilmanvaihtojärjestelmien teho sekä kaasujen virtausnopeus joko metreinä sekunnissa tai jalkoina minuutissa. Huono valaistuskaan ei ole ongelma, sillä BA06:n sensorin ohjaama näytön valaistus syttyy automaattisesti.
  • BA16 Siipipyörä-anemometri
    Tämä laite on ihanteellinen väline ilmavirran nopeuden, ilman lämpötilan sekä ilman tilavuusvirran mittaamiseen; BA16 -mittarin 40 cm:n pituinen joustava varsi mahdollistaa mittaamisen myös vaikeissa paikoissa tai kaukana sijaitsevista tulo- ja poistoilma-aukoista. Ihanteellinen ratkaisu esim. ilmastointiasentajille puhallusritilöiden, kanavien tai ilmanohjausaukkojen mittaamiseen tai taloteknisten laitteiden kuten ilmastointijärjestelmien tai tietokonetilojen jäähdytyksen tehon tarkastamiseen. Laite on heti käyttövalmis ja mittaustulokset ovat helposti luettavissa suuresta taustavalaistusta näytöstä. Laite mahdollistaa hetkellisen arvon lukitsemisen sekä minimi- ja maksimiarvojen esittämisen.

Vaikuttava ulkoasu – ja vielä vaikuttavampi hinta

Tuulen viemää ja sinä tiedät mihin suuntaan: tilaa siipipyöräanemometri tutustumishintaan: BA06-laite normaalisti 57,25 €, nyt vain 34,94 € sis. alv ja BA16-laite normaalisti 78,10 €, nyt vain 49,95 € sis. alv.  Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*