UUTUUS ilmankuivain TTK128 E – loistava laite kohta saatavissa

tro_blog_ttk128e_banner_fiUutuustuotteemme TTK 128 E on kohta lähtövalmis, joten se on tunnetussa DEAL-tarjouksessa ”odota ja säästä”. Parasta Trotec-tekniikkaa tyylikkäässä ulkokuoressa!

Tässä tehopakkauksessa yhdistyvät korkea kosteudenpoistoteho harmonisen ulkonäön kanssa. Harvoin näkee suurille tiloille suunniteltuja laitteita, joilla on pienen laitteen design. TTK 128 E ei siis vain näytä hyvältä, vaan poistaa päivittäin 55 litraa kosteutta tiloista, joiden maksimikoko voi olla jopa 160 m².

Näin se toimii

Hygrostaattiohjauksen ansiosta sinun tarvitsee ainoastaan säätää LCD-näytöltä haluttu ilmankosteusarvo. Kun haluttu ilmankosteus on saavutettu, laitteen kompressori sammuu itsestään. Vastaavasti ilmankosteuden jälleen noustessa laite käynnistyy uudelleen. Kaksitasoinen puhallin ja säädettävä puhallinsuunta sekä ajastin lisäävät laitteen monipuolisuutta.

Kantokahvojen ja kuljetuspyörien ansiosta kuivainta on helppo siirtää huoneesta toiseen. Mikäli laite kuivattaa ilman valvontaa esim. kesämökillä, voi lauhdeveden valuttaa letkua pitkin suoraan lattiakaivoon.

Laitteen käyttö vesisäiliön kanssa on myös turvallista, sillä säiliön täytyttyä laite sammuu automaattisesti. Huolloksi riittää ajoittain suodattimen pesu juoksevan veden alla.

Yhteenveto käytännön ominaisuuksista:

  • hygrostaattiohjattu kuivausautomatiikka
  • korkea kosteudenpoistoteho
  • automaattinen sammutus vesisäiliön ollessa täynnä
  • kaksitehoinen puhallin

TTK 128 E nyt edullisessa DEAL-alennuksessa lokakuun loppuun saakka!

Tilaa nyt TTK 128 E ja varmista odottamalla alennettu hinta. Toimitukset alkavat lokakuun lopussa. Tilatessasi nyt maksat vain 468 € kun ovh on 511 €. Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*